Detail info
Close

Party Ride Live - Finals w/ EGO & CELESTE

Party Ride Live - Finals w/ EGO & CELESTE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Tohle není konec, tohle je totální finále! Po třech letech, více než třiceti zastávkách po celé ČR a SK se legendární série Party Ride Live řítí do naprosto grandiózního finále! Už v pátek 18. listopadu se v SaSaZu uskuteční závěrečný mejdan, kde se představí jen to nejlepší! Na dvou pódiích se představí rapper EGO, zpěvačka CELESTE BUCKINGHAM a další dvě (zatím tajné) TOP hvězdy! Ty ÓČKO postupně představí v říjnu a v listopadu. Máte se na co těšit!
Během čtyřhodinové show plné laserů, doprovodných efektů a prvotřídní zábavy se představí DJs Lucky Boy a Funnie, nebude chybět ani kompletní štáb ÓČKA včetně moderátorů, kteří budou vysílat z klubu přímo na obraz a samozřejmě se můžete těšit i na exkluzivní battle show těch nejtalentovanějších umělců!

Party Ti přináší Óčko TV ve spolupráci s MafiaRecords

Vstupenky: 
STANDARD / klasické vstupenky
1. vlna předprodeje: 250 Kč - pouze 250 ks
2. vlna předprodeje: 350 Kč

VIP / pouze 200 ks 
přístup na VIP balkony + Lounge bar / žádné fronty / dostatek místa k sezení / VIP vchod / VIP šatna / setkání s interprety, fotky, podpisy, klíčenka s památeční kartou - předání VIP balíčku proběhne u VIP vchodu na základě platné vstupenky
VIP STANDARD v předprodej: 1.090 Kč
VIP GOLD v předprodeji: 1.990 Kč
plus konzumace na baru - 10x drink dle vlastního výběru. Voucher Drink lze použít na nákup jednotlivého nápoje v maximální hodnotě 110,- Kč.
Ilustrace: Cuba libre 95, Mojito 110, Morgan Cola 95, všechny základní lihoviny jsou do 100,- Kč - atd. takže výběr dostatečný. Nedočerpaná konzumace nebo hodnota se nevrací. Voucher se nevztahuje na prémiový alkohol (příklad: Jack Daniels, Chivas Regal 12 Y.O, Johnie Walker black label, Pravda vodka, Tanqueray gin, Metaxa, Havana Club reserva.)

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Party Ride Live - Finals w/ EGO & CELESTE
Top