Detail info
Close

PORTICO (Ninja Tune/ UK)

PORTICO (Ninja Tune/ UK)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

PORTICO (Ninja Tune/ UK)
5. 5. 2015, doors 20:00
Lucerna Music Bar, Praha 

Pro Portico byl rok 2014 zlomový. Poté, co kapelu opustil na začátku srpna Keir Vine, rozhodla se trojice Duncan Bellamy, Milo Fitzpatrick a Jack Wyllie změnit název z Portico Quartet na Portico. Téměř vzápětí oznámili podpis smlouvy s prestižním labelem Ninja Tune a vydání nové desky Living Fields. Ta vyjde 6. dubna 2015 u Ninja Tune a jen o měsíc později 5. května přivezou Portico nové album do pražského Lucerna Music Baru. Jako host se s Porticem představí britský zpěvák Jono McCleery, jenž se podílel na nahrávání novinky. Současná hudba Portico klouže na vlně zvukové halucinace, vydává se vstříc dalekým neprobádaným místům a přistává někde mezi strukturovanými popovými skladbami a rozpadajícím se ambientem.
Čtvrtá studiovka Living Fields je plná reverbem nasáklých klavírů, studiového hluku, bicích smyček, jež odměřeně porcují prostor kolem arpeggia synťáků a elektronické basy. Vysoko nad tím vším bdí atmosférické vokály hostů Jono McCleery, Joe Newman (alt-J) a Jamie Woon.

www.porticomusic.co.uk
www.cnfrnc.cz
www.facebook.com/porticomusic 
www.facebook.com/cnfrnc
událost na facebooku

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture PORTICO (Ninja Tune/ UK)
picture PORTICO (Ninja Tune/ UK)
Top