Detail info
Close

GOLD PANDA (UK)

MEETFACTORY
GOLD PANDA (UK)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Britský multitalentovaný producent Gold Panda se do MeetFactory vrací po třech letech. Než se tak ale stane, vyjde mu na konci května třetí studiová deska 'Good Luck And Do Your Best', inspirovaná domácím Chelmsfordem a četnými návštěvami Japonska. Po temnější druhotině 'Half of Where You Live', která vznikala v Berlíně se na ní hudebně vrací k debutu 'Lucky Shiner', která jej vykopla mezji nejskloňovanější jména ostrovní "electronica" scény.


British multi-talented producer Gold Panda returns to MeetFactory after three years. However, before that at the end of May, he will release his third studio record 'Good Luck And Do Your Best', inspired by his home at Chelmsford and countless visits to beloved Japan. Afther the darker second album 'Half of Where You Live', that was recorded in Berlin, on the new record he returns musically to his debut 'Lucky Shiner', that catapulted him into the world's electronica elite.

www.iamgoldpanda.com
soundcloud.com/goldpanda

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture GOLD PANDA (UK)
Top