Detail info
Close

SIN FANG & PASCAL PINON (ISL)

MEETFACTORY
SIN FANG & PASCAL PINON (ISL)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Sin Fang & Pascal Pinon (ISL)

Magazín Rolling Stone jej nazval "islandským Beck", jeho hudbu zase přirovnali k "mixu Sufjana Stevense a akustických Arcade Fire". Sin Fang, vlastním jménem Sindri Már Sigfússon založil svůj sólový indie-folkový projekt Seabear před zhruba deseti lety. Postupem času Seabear nabobtnali až na sedmičlennou kapelu (na klávesy hraje například Sóley Stefánsdóttir) a stihli vydat tři alba a několik EP. Sindri ale zároveň, ještě pod jménem Sin Fang Bous vydává u spřizněného labelu Morr Music experimentálně-popovou "sólovku" Clangour (2009), o dva roky později následuje druhá deska Summer Echoes. To už se Sin Fang (bez Bous) opět rozrůstá na plnohodnotnou kapelu, ve které hrají členové Seabear, Amiina nebo múm a se kterou vyráží na úspěšné turné. Letos v únoru vychází posluchačsky nejpřístupnější a hity nabitá třetí nahrávka Flowers. S tou se Sin Fang představí také v Praze - v pondělí 20. května vystoupí v MeetFactory.
Se Sin Fang vystoupí také islandské duo Pascal Pinon. Dvě křehké dívky Jófríður a Ásthildur daly již ve čtrnácti dohromady kapelu nazvanou podle dvouhlavé mexické cirkusové "zrůdy", jejich hudba je ale naopak jemná a konějšivá. Letos v lednu jim u vydavatelství Morr Music vyšla druhá deska Twosomeness.

www.meetfactory.cz
www.heysinfang.com/
http://pascalpinon.com/  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture SIN FANG & PASCAL PINON (ISL)
Top