Detail info
Close

HOLÍ FEST 2013

Divadlo Kalich
HOLÍ FEST 2013

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

uvádí: Indicko-česká smíšená obchodní komora
účinkující: přední taneční skupiny bollywoodského a indického tance
choreografie: Vendula Uhýrková Kučerová
délka představení: 90 min bez pauzy

Indicko-česká smíšená obchodní komora vás srdečně zve na vyvrcholení HOLI festivalu Holifest, který oslavuje příchod jara a je jedním z nejvýznamnějších indických svátků. HOLISHOW je ojedinělá akce, která se koná za podpory Indického velvyslanectví v České republice.

Nechte se unést do světa pohádek, světa rádžů a indických princezen, tajemné exotiky, vůní, barev a večer plný překvapení. To vše vám nabídne Hólí show, tanečně-divadelní představení inspirované indickými filmovými hity! Třpytivé kostýmy, podmanivá hudba a pestrost bollywoodského a tance vykouzlí z jediného večera nezapomenutelný zážitek. Na jednom pódiu vystoupí více než 60 tanečnic a tanečníků!

Ale vše v Indii ukrývá dvojí význam a ani svátek Holí není výjimkou. Holí je především svátek radosti z příchodu jara a splněných přání. Skrývá však v sobě také blahodárné účinky až očistnou moc na regeneraci organizmu ….

Cílem tohoto festivalu je přiblížit českému divákovi tuto kulturu a oslavit tento svátek plný rituálů významné Indie.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top