Detail info
Close

THE ORB /UK/

THE ORB /UK/

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Conference přivází legendu rave revoluce The Orb live!
Britští průkopníci ambient house projekt The Orb přijede 23. ledna do Lucerna Music Baru v Praze na Conference. Zakladatele a jediného stálého člena The Orb Alexe Patersona doprovodí dlouholetý spolupracovník Philippe Le Gonidec a Patersonův osobní VJ Michael Coles. Fanoušci elegantní chilloutové hudby se můžou těšit především na skladby z aktuálního alba The Orbserver in the Star House, které vzniklo letos v létě v Berlíně za přispění geniálního vokalisty Lee Scratch Perryho.
The Orb jsou skutečnými legendami elektronické taneční hudby. S prvním kouskem přispěli do rave revoluce už na přelomu 90. let, když na dnes vyhlášeném londýnském labelu Rough Trade vydali acid houseový song Tripping na Sunshine a později také album The Orb’s Adventures Beyond The Ultraworld. To poslední The Orbserver in the Star House je už jedenácté studiové.
Paterson tvrdí, že poslední deska vydaná s Lee Scratch Perry, vůdčí osobností reggae, vznikala už od roku 2004, kdy strávil několik měsíců v Mexiku. Tam s Perrym odehrál vystoupení coby DJ a natolik si přitom sedli, že se domluvili na společné desce. A i když jejich fanoušci museli na desku čekat několik let, výsledek je perfektní, Scratchovy hutné vokály dokonale pasují do dubového zvuku The Orb.
Na Conference v Lucerna Music Baru Alex Paterson a Philippe Le Gonidec, který se podílel na třech deskách The Orb, na první už v roce 1997, nabídnou zajímavou audiovizuální klubovou show, která bude průřezem jejich tvorby. 
www.cnfrnc.cz
www.theorb.com
www.musicbar.cz
www.facebook.com/cnfrnc  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture THE ORB /UK/
picture THE ORB /UK/
Top