NICK CAVE & THE BAD SEEDS - Obchodní podmínky pořadatele/turné

Obchodní podmínky turné (elektronická vstupenka)
1. Vaše vstupenka má podobu elektronické vstupenky (e-ticketu), který obdržíte před konáním koncertu.
2. Pokud zvolíte jako formu doručení e-ticket, bude vstupenka doručena na e-mailovou adresu, kterou zadáte při nákupu.
3. Při nákupu většího množství vstupenek musí na místo dorazit celá skupina najednou a na místě musí být přítomna i osoba, na jejíž jméno byl nákup uskutečněn. Pokud v čase nákupu neznáte jména lidí, kteří s vámi na koncert půjdou, vyplňte ke všem lístkům vaše jméno. V den koncertu pak dorazte ve společné skupině.
4. Vstupenka je platná jen v případě, že osoba, na jejíž jméno byl nákup uskutečněn, dokáže zároveň předložit oficiální doklad s fotografií (občanský průkaz, pas apod.) a email s potvrzením nákupu vstupenky.
5. Vaše vstupenka může být při porušení obchodních podmínek zneplatněna.
6. Vstupenky jsou prodávány po přímé linii promotér – koncový zákazník. Nákupem vstupenky za účelem přeprodeje přímo porušujete obchodní podmínky a váš nákup může být stornován. Přijetím těchto podmínek potvrzujete, že jste koncový zákazník.
7. Pokud nabídnete vstupenku k prodeji, bude okamžitě stornována – s výjimkou prodeje přes oficiální platformy uvedené promotérem. Vstupenky prodávané třetími stranami a jinými neautorizovanými kanály, včetně internetových aukcí, nebudou při vstupu na koncert uznány. Přeprodej vstupenky ji činí neplatnou a může vést k zamezení vstupu na koncert.
8. Jeden koncový zákazník může pořídit maximální množství šesti vstupenek.
9. Pouze vstupenky zakoupené oficiálními kanály jsou platné. Pořadatel si vyhrazuje právo odmítnout vstup při nedodržení těchto pravidel.

Obchodní podmínky turné (vstupenka v aplikaci)
1. Vaše vstupenka má podobu elektronické vstupenky, která bude před konáním koncertu doručena do zvolené aplikace vašeho chytrého zařízení.
2. Při nákupu většího množství vstupenek musí na místo dorazit celá skupina najednou a na místě musí být přítomna i osoba, na jejíž jméno byl nákup uskutečněn. Pokud v čase nákupu neznáte jména lidí, kteří s vámi na koncert půjdou, vyplňte ke všem lístkům vaše jméno. V den koncertu pak dorazte ve společné skupině.
3. Vstupenka je platná jen v případě, že se osoba, na jejíž jméno byl nákup uskutečněn, dokáže zároveň předložit oficiální doklad s fotografií (občanský průkaz, pas apod.) a email s potvrzením nákupu vstupenky.
4. Vaše vstupenka může být při porušení obchodních podmínek zneplatněna.
5. Vstupenky jsou prodávány po přímé linii promotér – koncový zákazník. Nákupem vstupenky za účelem přeprodeje přímo porušujete obchodní podmínky a váš nákup může být stornován. Přijetím těchto podmínek potvrzujete, že jste koncový zákazník.
6. Pokud nabídnete vstupenku k prodeji, bude okamžitě stornována – s výjimkou prodeje přes oficiální platformy uvedené promotérem. Vstupenky prodávané třetími stranami a jinými neautorizovanými kanály, včetně internetových aukcí, nebudou při vstupu na koncert uznány. Přeprodej vstupenky ji činí neplatnou a může vést k zamezení vstupu na koncert.
7. Jeden koncový zákazník může pořídit maximální množství šesti vstupenek.
8. Pouze vstupenky zakoupené oficiálními kanály jsou platné. Pořadatel si vyhrazuje právo odmítnout vstup při nedodržení těchto pravidel.

Top