Do České republiky přichází velkolepá show Havasi Symfonic

Klavírní virtuóz, skladatel a hudební vizionář Havasi představí svou symfonickou koncertní show exkluzivně poprvé do České republiky. V Praze a v Brně se fanoušci moderní symfonické hudby dočkají úžasného klavírního představení, které přináší společnost Topfest Management.

Roky tvrdé dřiny, studia klasické hudby, třicet let na scéně a série hudebních experimentů se zúročily v novém hudebním projektu: HAVASI Symphonic.

Havasi si jako interpret vážné hudby vybudoval rozsáhlý repertoár, koncertoval ve více městech po celém světě a vyhrál různé klavírní soutěže. Po vyprodaných arénách jako londýnská Wembley, Carnegie Hall v New Yorku či Opera v Sydney, představí Havasi v Praze a Brně svou vlastní hudbu, která je svěží, vášnivá a zábavná zároveň.

Během této téměř tří hodinové velkolepé show Havasi vzdává hold dědictví klasické hudby, rozmanitosti world music a síle rocku. Na pódiu se spolu se symfonickým orchestrem představí i světoví sólisté a publikum si odnese zážitky až z pěti hudebních scén.

„Říká se, že klavír je králem hudebních nástrojů. Je to pěkné přirovnání, protože umocňuje jeho sílu a eleganci. Vždy jsem chtěl vytvořit hudební projekt, který by potvrdil, že klavír má jedinečný aspekt“, uvedl HAVASI.

Havasi má na kontě 5 zlatých a 11 platinových desek, 500 koncertů ve 12 zemích, jeho show vidělo 600 milionů televizních diváků a v Maďarsku dosáhlo jeho album prvního místa na iTunes. Je absolventem světoznámé Hudební akademie Franze Liszta v Budapešti.

Termíny koncertů: Praha 6.11.2023 O2 arena , Brno 4.11.2023 WINNING GROUP ARENA

Lístky v síti Ticketportal.

Top