FIVE FINGER DEATH PUNCH

11.6.2023 – Praha, O2 arena

Five Finger Death Punch se vrací do ČR, tentokrát do pražské O2 areny. Nenechte si ujít jednu z nejenergičtějších kapel, co aktuálně můžete slyšet naživo!

CENY VSTUPENEK OD 1490,- Kč
VSTUPENKY V PRODEJI V SÍTI TICKETPORTAL OD 3.3.2023 V 10:00
iDNES PREMIUM PŘEDPRODEJ 1.3.2023 10:00 - 3.3.2023 9:00

Kapela Five Finger Death Punch se po loňském úspěšném vystoupení na festivalu Prague Rocks vrací zpět do Prahy. Těšit se můžete na energický koncert plný tvrdých riffů a emotivních balad, který se uskuteční 11. 6. v pražské O2 areně. Five Finger Death Punch opět předvedou svou výjimečnou kvalitu a neuvěřitelnou energii, kterou dokážou vtisknout do každého záznamu i živého vystoupení. Nechte se unést kytarovými sóly Zoltána Báthoryho a silným vokálem Ivana Moodyho a užijte si nezapomenutelný hudební zážitek!

FIVE FINGER DEATH PUNCH mají na svém kontě 28 hitů v Top 10 a 14 singlů na prvním místě. 5FDP se stali jedním z nejznámějších hudebních jmen a často hrají na všech významných festivalech a vyprodávají arény po celém světě. Od roku 2007, kdy vyšlo jejich debutové album The Way of the Fist, vydala kapela osm po sobě jdoucích alb, z nichž sedm získalo zlatý nebo platinový certifikát RIAA, a také dvě alba Greatest Hits, která se umístila na předních příčkách hitparád. Kromě toho si 5FDP za posledních deset let vysloužili řadu národních i mezinárodních ocenění a poct, například prestižní cenu Soldier Appreciation Award udělovanou asociací armády Spojených států, kterou před nimi získal pouze Elvis Presley.

Top