ROGER WATERS “THIS IS NOT A DRILL” EUROPEAN TOUR

24. 5. 2023 - Praha, O2 arena

Roger Waters z legendárních Pink Floyd se vrací do Prahy se svým prvním rozlučkovým tour „This Is Not A Drill“. Nejznámější písně a úchvatná audiovizuální show je zárukou nevšedního zážitku!

CENY VSTUPENEK OD 1990,- Kč DO 3290,- Kč
VSTUPENKY V PRODEJI V SÍTI TICKETPORTAL OD 14.9.2022 V 10:00
LIVE NATION KLUB A IDNES PREMIUM PŘEDPRODEJ 12.9.2022 10:00 - 14.9.2022 9:00

“This Is Not A Drill je přelomová nová rock’n‘rollová vizuální podívaná v kruhovém provedení, ohromující obžaloba korporátní dystopie, ve které všichni bojujeme o přežití, výzva k akci – MILOVAT, CHRÁNIT a SDÍLET náš drahocenný a nejistý domov na Zemi. Show bude obsahovat dvanáct skvělých skladeb ZLATÉHO VĚKU PINK FLOYD, stejně jako několik nových písniček, slova a hudba, ten stejný autor, to samé srdce a stejná duše, ten samý člověk. Možná je to jeho poslední Hurá! No ne! Moje první turné na rozloučenou! Nenechte si ho ujít. S láskou R.”

Roger Waters je devětasedmdesátiletý anglický hudebník a skladatel, spoluzakladatel Pink Floyd, jedné z nejdůležitějších hudebních skupin v historii populární hudby, která vznikla v roce 1965. Pink Floyd byli a dosud jsou součástí životů milionů lidí po celé světě, chváleni kritikou a komerčně výrazně úspěšní.
Roger Waters Pink Floyd počátkem osmdesátých let opouští kvůli rozporům o dalším směřování skupiny, zanechává nám však společně s Pink Floyd mnoho klasických alb, především koncepční The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals nebo svůj autorský magnum opus The Wall.
V dalších letech Waters nadále vydává svá sólová alba, především Radio K.A.O.S. (1987) nebo Amused to Death (1992). Dosud posledním sólovým albem je „Is This the Life We Really Want?“ z roku 2017.
Roger Waters od roku 1999 neúnavně koncertuje, v Praze vystoupil s koncertním provedením alb The Dark Side of the Moon i The Wall. Jeho vystoupení jsou vždy zážitkem pro uši i oči, hudba je vždy doprovázena působivými klipy a různými světelnými efekty.
Jeho nadcházející turné "THIS IS NOT A DRILL TOUR 2023" bude štědře brát i z tvorby Pink Floyd. Možná je to poslední příležitost si naživo vyslechnout a prožít hudbu hudební legendy, která se již nikdy nezopakuje.

Top