Muzikál Sněhurka na ledě s Tomášem Vernerem v hlavní roli míří do pražské O2 areny

Muzikálová show Sněhurka na ledě pod vedením proslulého slovenského režiséra Jaro Moravčíka zcela naplnila ambice, které do ní tvůrci vložili. Muzikál vyprodal již sedmnáct hal napříč republikou a obrovskému zájmu se těší i další představení. V rámci nadcházejícího turné se Sněhurka na ledě představí 19. prosince 2020 i v pražské O2 areně.

„Kývnout na účast nebylo tak těžké, stejně jako kývnout na nabídku spolupracovat s nejlepšími lidmi v oboru. Komplikací byl harmonogram, není jednoduché zakomponovat všechna vystoupení a nácviky, ale nakonec se povedlo“, prozradil Tomáš Verner, krasobruslařský mistr Evropy z roku 2008 a několikanásobný mistr České republiky, který se představí v hlavní roli prince.

To, že se jedná o zcela unikátní projekt, dokazuje především jeho hvězdné obsazení. Kromě nezapomenutelných výkonů krasobruslařů Natalie Kaliszek a Maksyma Spodyrjeva, kteří se na mistrovství světa či Evropy umisťují na předních příčkách, se diváci mohou těšit také na několikanásobnou mistryni ČR Ivanu Buzkovou v hlavní roli Sněhurky. Hudbu složila legenda slovenské hudební scény Vašo Patejdl a o texty se postaral Václav Kopta.
Dechberoucí světelné a zvukové efekty zajistil Stanislav Kušík, jež má za sebou mnoho let úspěšné práce na mezinárodních show světové úrovně.

„Bruslí tam absolutní jedničky ve svém oboru. Vystoupí ale také mnoho velmi šikovných dětí, takže to není tým složený z čistě profesionálních bruslařů. Je jedinečný, nemohu jej naprosto srovnat s žádnou jinou show”, uvádí choreografka představení Miroslava Hájková.

Sněhurka na ledě se těší celorepublikové přízni a pyšní se již více než 70.000 návštěvníky. Buďte tak i vy mezi těmi, kteří budou moci zhlédnout známý pohádkový příběh v ojedinělém provedení s těmi nejlepšími krasobruslařskými výkony a show světového formátu.

Prodej vstupenek na pražské představení 19. prosince 2020 bude zahájen již 16. 12. 2019 v 10:00 v prodejní síti Ticketportal. Pořadatelem akce je společnost Bestsport.

Top