Trvalky Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře přidávají další představení

Vzhledem k enormnímu zájmu o vstupenky do O2 areny na Trvalky Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře přidal pořadatel druhé představení. To se bude konat ve stejný den, tedy na státní svátek 28. října, ale již od 13 hodin.

Fenomenální autorská dvojice se poprvé představí v O2 areně, a oslaví tak se svými malými i velkými fanoušky už 50 let své spolupráce. Chystá přitom zcela ojedinělou rodinnou show s průřezem celého období spolupráce a třicítkou nejoblíbenějších písniček, které zná v Česku snad každá rodina.

"Těšili jsme se, že na vlastní oči uvidíme příznivce našich písniček několika generací v takovém množství. Nakonec jedna hala nestačila a bude jich dvakrát tolik", komentoval přidání představení v O2 areně Zdeněk Svěrák. Jaroslav Uhlíř k tomu dodal: "A my zase dvakrát zahrajeme vůči času odolné Trvalky. Jsou jimi třeba Dělání, Když se zamiluje kůň nebo Barbora píše z tábora či písničky z filmů, jako jsou Ať žijí duchové, Tři veteráni nebo Lotrando a Zubejda."

Trvalky bude moderovat Bára Poláková a Pavel Liška. Netradiční podobu dětského představení dodá rodinnému představení také tzv. Svěrákova louka určená pro malé, leč smělé držitele vstupenek s dětskou slevou do 140 cm. Louka bude umístěna na ploše arény před podiem a bude sloužit pouze dětem jako prostor pro tancování.

Show se koná v sobotu 28. října ve 13 a 17 hodin. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal a stojí od 590 korun. Dětské slevy do 140 cm platí pro kategorie vstupenek na ploše.

Top