TV Nova připravuje v pražské O2 areně živé koncerty show Tvoje tvář má známý hlas!

Televize Nova ve spolupráci s pořadatelskou agenturou Live Nation vyslyšela prosby diváků a fanoušků a připravuje hned dva koncerty fenomenální show Tvoje tvář má známý hlas. Diváci si naživo vychutnají úžasné proměny svých oblíbených hvězd a jejich skvělé výkony napříč všemi třemi řadami pořadu. Koncerty proběhnou v sobotu 10. června 2017 od 14:00 a od 18:30 v pražské O2 areně.

"Rozhodli jsme se reagovat na velký zájem fanoušků o proměny a vystoupení soutěžících v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Show na českém mediálním trhu dosahuje velkých úspěchů a naši diváci ji mají velmi rádi. Právě proto jim chceme umožnit zažít nezapomenutelnou atmosféru živého vystoupení,“ říká Anna Suchá, ředitelka korporátní komunikace TV Nova.

Návštěvníci koncertu se můžou těšit například na Petra Rychlého, který se předvede jako nezapomenutelný Jan Nedvěd, Markéta Konvičková okouzlí jako pohádková Elza z Ledového království a lamač dívčích srdcí Adam Mišík se bude houpat na kouli zavěšené v O2 areně jako Miley Cyrus. Diváci uvidí na velkolepé scéně mnoho dalších proměn, které vzbudily nejen na sociálních sítích obrovské ohlasy. Oběma koncerty provede fanoušky oblíbený moderátor Ondřej Sokol.

Zábavná show Tvoje tvář má známý hlas stále hýbe Českou republikou, každou neděli k ní usedají miliony diváků. Nyní mají jedinečnou možnost vidět úžasné proměny i práci špičkových maskérů a kostymérů naživo a zažít tak neopakovatelnou atmosféru ve velkolepém prostředí pražské O2 areny. Buďte u toho i vy! Vstupenky v prodeji v síti TICKETPORTAL. Mediálním partnerem koncertů je regionální Deník.

Top