Český mejdan s Impulsem spouští předprodej speciálních vstupenek

16.prosince 2017 odstartuje v pražské O2 areně domácí hudební událost roku Český mejdan s Impulsem. A protože se po nejlepších vstupenkách k sezení doslova zaprášilo, rozhodli se pořadatelé vyjít fanouškům české a slovenské populární hudby vstříc a nabídnout jim omezené množství speciálních vstupenek VIP Platinum, které jim umožní sezení čelně přímo u pódia. Díky těmto vstupenkám tak budou mít Karla Gotta, Lucii Bílou, Ewu Farnou, Michala Davida a další hvězdy doslova na dosah. Prodej těchto speciálních vstupenek za cenu 1890,- až 2.190,- Kč začíná přesně měsíc před začátkem megakoncertu.

Přípravy druhého ročníku úspěšného megakoncertu Český mejdan s Impulsem teď finišují. Letos má podtitul „Zpívá celé Česko“ a odehraje se před Vánoci, v sobotu 16. prosince 2017. I letos s Karlem Gottem! Navíc s Lucií Bílou a dalšími českými a slovenskými hvězdami.

Celá O2 arena si bude moci zazpívat největší hity Ewy Farne, Michala Davida, skupiny No Name, Ilony Csákové, Petra Koláře, Jana Kalouska, zpěvaček Lenny a Dashi. Úplně poprvé naživo zazní nový duet skupiny No Name s Karlem Gottem. Miro Žbirka přizve na pódium zpěvačku Marthu a zazpívají hit Čo bolí, to prebolí. Novinky ze svého repertoáru představí skupiny Mandrage a Slza. Českým mejdanem provede diváky osvědčená moderátorská dvojice Rádia Impuls Vlasta Korec a Petr Vondráček. Na diváky čeká v O2 areně i podpisová zóna a během koncertu i několik překvapení. Získat budou moci také nový kalendář Český mejdan s Impulsem na rok 2018, který pokřtila Lucie Bílá.

Vstupenky na téměř pětihodinový maraton hitů českých a slovenských interpretů jsou už téměř rozebrány. Kromě speciální série omezeného množství vstupenek na sezení u pódia VIP Platinum, které nově nabízíme, zbývají už jen poslední lístky ke stání na ploše a v horních patrech O2 areny. Producenti koncertu – Rádio Impuls, Stratex Communication a Bestsport doporučují s koupí neváhat.

Top