Kapele Olympic už je 55 let! Nebývalá oslava se chystá v O2 areně

Legendární rocková skupina Olympic ve složení Petr Janda, Milan Broum, Jiří Valenta a Martin Vajgl vystoupí na velkém koncertu v pražské O2 areně 9. prosince 2017. Oslaví tak 55 let své existence a Olympiku přijde poblahopřát řada zpěváků a kamarádů. Kapela, která vznikla v roce 1963, je právem označovaná za zakladatele české rockové hudby. Po famózním debutovém albu Želva dokázala fanoušky fascinovat i následujících pět dekád. Během této doby vydala 20 studiových alb, desítky výběrových alb. Odehrála více jak 7 000 koncertů a letos hodlá všechny překvapit nebývalou show v O2 areně.

"Můžeme Vás ještě něčím překvapit? Věřte, že ano - můžeme! Pracujeme totiž na tom od podzimu minulého roku," říká lídr kapely Petr Janda a napovídá: "Připravujeme pro vás velkolepou scénu, filmové dotáčky, zahraje vám Olympic v původní sestavě. Kdo nám přijde blahopřát? Chcete to vědět? Přijďte s námi oslavovat, bez vás by to totiž nešlo. Hrajeme padesát pět let. Nikdy jsme nevěřili, že se to dá - výroční koncert si chceme pořádně užít a už teď se těšíme na šedesát."

Na koncertě s Olympikem vystoupí Pavel Chrastina, Ladislav Klein, František Ringo Čech, Jiří Korn a pozvánku mimo jiné předběžně přijaly Marta Jandová a Petra Janů.

Vstupenky v ceně od 890 korun budou v prodeji od 23. února.

Top