TROJKONCERT NA VLNĚ RADOSTI S ANETOU LANGEROVOU

Přijďte s námi oslavit dva roky Na Radosti…

 

 

 

Aneta Langerová chystá na prosinec tři velké koncerty v Ostravě, Brně a Praze, kterými vyvrcholí její úspěšné dvouleté turné k dvakrát platinovému albu Na Radosti. Koncerty budou rovněž oslavou Anetiných třicátých narozenin. Osobitou českou zpěvačku a hudebnici doprovodí její stálá kapela a smyčcové trio se rozroste o dechové nástroje. Diváci se tedy mohou těšit na výjimečnou atmosféru, hudební zážitek a aranže, které vznikají speciálně pro tyto večery. .  Na jejich přípravě Aneta spolupracuje opět s Jakubem Zitkem, spoluautorem aranží k úspěšnému akustickému turné Pár míst a producentem alba Na Radosti.

 

Zažívám spolu se svojí kapelou, smyčcovým triem a nejbližším týmem lidí krásné období, které je spojeno s albem Na Radosti. Koncem roku to budou dva roky od vydání desky. Putujeme od města k městu, vyprávíme příběhy inspirované zapadlou osadou Na Radostia zažíváme nezapomenutelné chvíle. Rádi bychom tento pro nás výjimečný čas oslavili s fanoušky třemi speciálními koncerty, kdy se k mé kapele a smyčcovému triu přidají další hudebníci – takový malý orchestr.  Jak lépe oslavit třicáté narozeniny než v kruhu lidí, se kterými je mi dobře, kteří mě inspirují a obohacují. Věřím, že se večery ponesou na vlně radosti a že budeme mít  dlouho na co vzpomínat,“ říká Aneta.

 

 

Trojkoncert NA VLNĚ RADOSTI :

14.12.2016 - Brno, Sono Centrum

15.12.2016 - Ostrava, Multifunkční aula Gong

17.12.2016 - Praha, Forum Karlín

 

 

   Veškeré informace o vystoupeních a předprodeji vstupenek naleznete na webu           www.langerovaaneta.cz a www.ticketportal.cz

 

Album Na Radosti vyšlo na konci roku 2014. Aneta spolu s klavíristou a hudebním skladatelem Jakubem Zitkem pracovala dva roky na písních, původní hudbě a textech. Pro inspiraci se vydali na Šumavu, kde objevili dnes již zaniklou osadu Na Radosti. To místo jim učarovalo a pomohlo jim přivést na svět desku plnou příběhů. Propracované aranže a osobitý zpěv Anety Langerové předznamenaly úspěch u fanoušků i kritiků. V anketě Žebřík 2014 Music Awards ji fanoušci ocenili za zpěvačku roku, album Na Radosti a za píseň Tráva. Ze čtyř nominací na cenu Akademie populární hudby - CENY ANDĚL 2014, Czech Music Awards proměnila všechny v andělské sošky. V roce 2015 získala cenu Anděl za videoklip k písni Tragédie u nás na vsi a ocenění zpěvačka roku v anketě Žebřík. Na jaře 2016 vyšlo album Na Radosti na vinylu.

 

„To místo jsme si zamilovali. Čas uchoval jen dvě chalupy na samotě, sochu panenky Marie a ruinu kapličky. Ale na příběhy lidí, kteří tam žili, jako by neměl žádný vliv. Ty tam doslova visí ve vzduchu a my jsme se rozhodli je vyprávět,“ vypráví Aneta.

 

 

 

Děkujeme za podporu partnerům: Volkswagen, Rádio Impuls, SHERWOOD Digital.

Top