SELENA GOMEZ

24. 10. 2016 PRAHA O2 ARENA
Vstupenky v síti WWW.TICKETPORTAL.CZ
Ceny vstupenek: 990 - 1590 Kč

Fan club: 27. 4. 2016 od 10:00 hodin do 29. 4. 2016 8:00 hodin
Live Nation klub: 27. 4. 2016 od 10:00 hodin do 27. 4. 2016 22:00 hodin
Oficiální předprodej bude zahájen 29. 4. 2016 v 9:00 hodin

AMERICKÁ ZPĚVAČKA A HEREČKA SELENA GOMEZ VYSTOUPÍ POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE. MULTIPLATINOVÁ UMĚLKYNĚ BUDE KONCERTOVAT 24. 10. 2016 V PRAŽSKÉ O2 ARENĚ A PŘEDSTAVÍ SVÉ POSLEDNÍ ALBUM REVIVAL, KTERÉ VYŠLO VÍCE NEŽ DVA ROKY PO ÚSPĚŠNÉM SÓLOVÉM DEBUTU STARS DANCE.

Evropská část turné "Revival Tour" začne v Helsinkách 10. října 2016 a navštíví Švédsko, Norsko, Dánsko, Německo, Holandsko, Francii, Lucembursko, Českou republiku, Itálii, Belgii, Velkou Británii, Španělsko a bude zakončena 16. listopadu v lisabonské MEO Areně.

Selena své album Revival začala natáčet na podzim roku 2014, poslední úpravy na něm pak provedla loni v létě. Selena se při natáčení nových skladeb na desku opětovně představila i jako textařka a skladatelka, ve studiu ji při práci podpořilo i několik věhlasných producentů. V seznamu těch, kteří se na albu Revival podíleli, nechybí například Rock Mafia, Hit-Boy, Dave Audé, Max Martin, Mattman & Robin, Stargate, Benny Blanco, Steve Mac nebo americký rapper A$AP Rocky. Selena svoje aktuální album v minulých měsících propagovala úspěšnými singly Good For You a Same Old Love, které prezentovaly spíše její romantičtější polohu. Novým singlem Hands To Myself, který byl použit i v nové reklamní kampani předního světového výrobce audiotechniky, se Selena opět vrací do vod tanečnějšího mainstreamu a jak první ohlasy z Ameriky, Austrálie nebo Belgie naznačují, má zpěvačka zaděláno na další velký hit. Entertainment Weekly album nazval "jedním z nejelegantnějších alb podzimu" a "svěžím a pokrokovým, jako je hudba indie miláčků Tove Lo a FKA Twigs", zatímco Rolling Stone desku nadšeně chválil "toto je zvuk umělkyně s novou energií, která je na vrcholu sil."
Selena Gomez albem Revival potvrdila svou oprávněnou pozici jedné z nejoblíbenějších amerických zpěvaček současnosti, což naznačují i desítky milionů fanoušků na všech dostupných sociálních sítích i rekordní poslechy jejích písní na různých hudebních platformách.

"Jsem připravena vydat se na turné a vidět své fanoušky v Evropě osobně!" řekla Gomez. "Toto album představuje novou a velmi důležitou kapitolu v mém životě. Nemůžu se dočkat, až na jevišti představím nový materiál, z celého srdce jsem se snažila, aby toto turné, bylo opravdu neobyčejné."

Top