APASSIONATA: CINEMA OF DREAMS

CESTOVÁNÍ ČASEM S DIVADLEM SNŮ:
APASSIONATA, NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ JEZDECKÁ SHOW, SE VRACÍ DO ČESKÉ REPUBLIKY S NOVÝM PROGRAMEM „CINEMA OF DREAMS“.

Velká doba filmu přichází: v malém městě je otevřeno kino "Majestic" a spolu s ním přišlo i kouzlo útěků do fantastických světů. V hlavních rolích se tentokrát představí děti Eva a Tom, jejichž společný život je v divadle snů formován. Nové představení APASSIONATA provede návštěvníky dvacátým stoletím a na fantastické cestě je budou provázet dva přátelé, kteří se nikdy nevzdají svých snů a nadějí, i když se čas postaví jim samotným i jejich snům …

Po velkolepém otevření kina zde mladí kamarádi Tom a Eva zhlédnou své první velké filmy: jeden film jim umožňuje navštívit doupě loupeživých pirátů, kteří svými divokými koňmi dělají pěnu na moři. Lupiči předvedou na svých koních brilantní triky, na bocích i pod nimi, vedeni svým kapitánem na impozantním hřebci. Jakmile ostrovy Jižních Moří pohltí noc, straší ohniví voodoo kouzelníci obyvatele plážové pevnosti - impozantním vrcholem zlověstného obřadu je tajemná dáma na koni a nádherná drezúra. Další film se odehrává v ledové říši sněhové královny, která slaví zimu v doprovodu svých akrobatů, oslů, sněhuláků a fríských hřebců.

Svět za dveřmi kina se však točí dál - příliš rychle, jak se zdá - televizi se v této chvíli daří zaujmout stále více lidí. Éra pána televizní show je na vzestupu. Diváky nadchne rozkošná drezúra zahrnující miniaturní poníky, kteří vědí, jak jedinečně nadchnout diváky. Přesto Eva a Tom zůstávají svému milovanému kinu loajální, a to až do posledního představení. S těžkým srdcem opouštějí kino, jehož provoz končí. Po mnoha letech se dva někdejší přátelé, nyní milenci, vrací do svého rodného města. A když tak stojí v zarostlých ruinách svého kdysi tak milovaného kina, oba se rozhodnou, že se svého velkého snu nevzdají!

V nové show Apassionata se návštěvníci mohou opět těšit na ohňostroj emocí a kreativity: soubor nejlepších jezdců představený v nádherných kompozicích působivých světelných efektů, s láskou navržených kostýmů, podmanivých rytmů, melodií a tanečních choreografií! Během závratné cesty v čase včetně doby současné budou mít diváci příležitost spatřit nový okouzlující program, který bude putovat po velkých evropských městech od října 2016 do června 2017.

Top