KABÁT UKONČÍ ÚSPĚŠNÝ ROK VÁNOČNÍM KONCERTEM

Skupina Kabát nedá svým fanouškům vydechnout ani v předvánočním čase a zve je na jedinečnou událost do pražské O2 areny.
"Nechceme koledy, ale pořádnou show", říká frontman Josef Vojtek.

***************************************************************************
KABÁT: VÁNOČNÍ KONCERT

15. 12. 2015, 20:00, O2 arena Praha
***************************************************************************

Netradiční termín koncertu tradiční tuzemské kapely. Legendární Kabát po velmi úspěšném Open Air Turné 2015 k novému albu Do pekla / Do nebe odehraje jedinečný Vánoční koncert v pražské O2 areně. A proč v předvánočním čase? "Není to tak, že si chceme s fanoušky zazpívat koledy a pak si sednout ke štědrovečernímu stolu. Prostě jsme si řekli, že jsme Vánoční koncert ještě nezkusili. Slibujeme to O2 areně již od posledního vystoupení v roce 2013, byť původně s nadsázkou", říká zpěvák kapely Josef Vojtek s tím, že na zklidnění bude do Vánoc ještě času dost. "Ale možná budeme sami překvapeni. Mimo jiné, ne všichni mohli přijít na náš koncert v Letňanech, tak ještě jeden koncert, a dost…", dodává s úsměvem.

Kapela slibuje, že představí fanouškům nejen písničky z posledního alba Do pekla / Do nebe, ale těšit se můžou samozřejmě i na největší hity z dlouhé kariéry skupiny. "Chceme, aby se všichni bavili, aby si s námi zazpívali, abychom v nich budili emoce. Chceme zkrátka ukázat Kabát v plné síle", slibuje za všechny Josef Vojtek.

"Jsme rádi, že se skupina Kabát vrací po dvou a půl roce do O2 areny. Kabát = plný dům, taková rovnice zkrátka platí a kapela už dlouho dokazuje, proč je u nás již během své stále aktivní činnosti legendou. Čekám pořádnou show se spoustou hitů", říká za pořádající Bestsport Arena její ředitel Robert Schaffer.

Fanoušci by si rozhodně neměli nechat Vánoční koncert kapely ujít, protože se bude jednat na delší dobu o její poslední velký koncert. Neznamená to ale, že by se skupina končila s koncerty. "Není to žádné tajemství, už jsme to říkali, že bychom se trochu stáhli. Že bychom chvíli nedělali další koncerty. Máme za sebou náročné více jak dva roky, a chceme si i chvíli od všeho odpočinout", připomněl Vojtek.

Skupina Kabát patří mezi nejvýraznější tuzemské rockové kapely. Za svou 25letou kariéru prodala více než 1 000 000 kopií svých alb. V roce 2003 získala svého prvního Českého slavíka, dnes už jich má na kontě devět. Za jeden z největších live úspěchů skupiny se považuje koncert na pražském Vypichu v roce 2014, kam dorazilo přes 70 000 diváků.

Prodej vstupenek v cenách od 390,- Kč bude zahájen v síti Ticketportal od 2. července 2015 od 8:00.

Top