BRIT FLOYD - největší Pink Floyd show na světě

BRIT FLOYD - The World's Greatest Pink Floyd Show

SPACE & TIME WORLD TOUR 2015

Úžasná cesta pěti desetiletími Pink Floyd

BRIT FLOYD – JEDNA Z NEJVĚTŠÍCH PINK FLOYD SHOW NA SVĚTĚ - SE VRACÍ DO ČESKÉ REPUBLIKY SE ZBRUSU NOVÝM PROGRAMEM, KTERÝ TATO PRODUKCE PŘEDSTAVÍ 4. LISTOPADU 2015 V PRAŽSKÉ O2 ARENĚ, JEJÍŽ KAPACITA BUDE OMEZENA.

Nejnovější program s názvem "Space & Time" patří mezi nejambicióznější projekty Brit Floyd - fanoušci se mohou těšit na novou světelnou show a ještě větší produkci. Kapela se fanouškům představí na více než sto plánovaných koncertech po celém světě.

Obsah představení, jak už je u Brit Floyd zvykem, oslavuje především pět desetiletí Pink Floyd; od jejich vzniku v roce 1965 až po vydání jejich zbrusu nového alba, "The Endless River". Zahrnuje skladby z nejprodávanějších alb skupiny včetně The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall a Division Bell a celou řadu dalších hudebních překvapení od Pink Floyd.

Po loňském, kritikou velmi dobře přijatém světovém turné "Discovery World Tour" řekl Damian Darlington, zpěvák, kytarista a hudební ředitel Brit Floyd: "Reakce publika byly fenomenální. Naprosto úžasné, a to všude. Děkuji všem, kteří přišli na naší show. Nemůžeme se dočkat, až se letos opět vrátíme na turné!"

Projekt Brit Floyd věnuje pozornost každému hudebnímu detailu, věrně oživuje koncertní zážitky s hudbou Pink Floyd a fanoušky bere na úžasnou pouť hudbou z jejich neuvěřitelného hudebního katalogu. Výsledkem je představení, které je díky nejmodernější zvukové i světelné aparatuře dokonalou pastvou pro uši i oči diváků.

 "Space & Time World Tour 2015" Brit Floyd bude bezesporu jejich dosud nejlepším turné.

Top