SUPERHVĚZDY IMAGINE DRAGONS SE V LEDNU VRÁTÍ DO PRAHY!

Fource Entertainment a Live Nation uvádí:

IMAGINE DRAGONS
16. 1. 2016 PRAHA – O2 arena

VSTUPENKY V SÍTI TICKETPORTAL
CENY VSTUPENEK: 990 - 1390 Kč
OFICIÁLNÍ PŘEDPRODEJ BUDE ZAHÁJEN 4. 5. 2015 V 9:00 HODIN

SUPERHVĚZDY IMAGINE DRAGONS SE V LEDNU VRÁTÍ DO PRAHY!

Před dvěma lety odcházeli z podia za potlesku nadšeného publika v pražském klubu SaSaZu jako velká rocková kapela s obrovským potenciálem. O téměř tři roky později se vrací jako muzikanti, kteří vyprodávají sportovní haly a svůj hudební potenciál využívají naplno. Imagine Dragons se vrací do Prahy – 16.1.2016 - O2 arena, Praha.

Už svým prvním albem „"Night Visions" vydaném v roce 2012 zaznamenala kapela, do té doby známá jen na své lokální scéně okolo Las Vegas, ohromný úspěch. Poprvé od roku 2006 se tak na špičce žebříčku prestižního časopisu Billboard objevilo debutové album rockové kapely. Druhý singl z této desky – "Radioactive" se udržel na špičkách hitparád rekordních 23 týdnů a stal se tak největším hitem roku 2013 ve svém žánru, časopis Rolling Stone ji nazval „největším hitem roku“ a stala se nejstreamovanější skladbou na Spotify. Imagine Dragons pak zakončili úspěšný rok vítězstvím ve dvou kategoriích prestižních cen Grammy – Album roku a Nejlepší rocková nahrávka roku.

Imagine Dragons ale neusnuli na vavřínech a mimo vystupování na největších festivalech světa a na vyprodané americké i evropské tour neúnavně skládali a psali materiál na druhou desku, "Smoke + Mirrors", která vyšla 17.února 2015 na Interscope Records, a ze které už jsou v tuto chvíli venku tři veleúspěšné singly - "I Bet My Life", "Gold" a "Shots".

Imagine Dragons novou deskou jednoznačně potvrzují svoji skvělou formu, díky které mají našlápnuto upevnit svoji výjimečnou pozici na světové rockové scéně.

Imagine Dragons se vrací jako zkušenější, větší a vyzrálejší kapela. Prostory klubů už jsou jim dávno malé a proto se při svém návratu do Prahy 16.1.2016 představí v pražské O2 areně. Vstupenky jsou k dostání od pondělí 4.5.2015 v síti Ticketportal od 990 do 1390 Kč včetně všech poplatků.

www.imaginedragonsmusic.com
Facebook

Oficiální videa:
Imagine Dragons – Radioactive

Imagine Dragons – Demons

Imagine Dragons – I Bet My Life

Kontaktní informace:
Live Nation Czech Republic
Petr Novák
PR & Promotion Manager
promotion@echopromotion.cz
www.livenation.cz

Fource Entertainment
Štěpán Farkaš
Marketing Manager
stepan@fource.com
606129307
www.fource.cz

Praha, 29.4.2015

Top