Tři sestry vystoupí poprvé v O2 areně!

Kapela Tři sestry letos oslaví 30 let od svého založení a celoroční oslavy završí samostatným koncertem v O2 areně, kde se představí 22.12.2015 od 19:30.

*****************************************************************

TŘI SESTRY “30”

úterý 22. 12. 2015 19:30 O2 arena Praha

Vstupenky v prodeji od 23.4.2015
*****************************************************************

Tři sestry jsou dnes českou legendou, která se stále stejným nadšením už třicet let objíždějí českou kotlinu. Kde se bere taková dlouhověkost a elán? "Pořád nás hraní baví a těšíme se na každý další koncert, na naše fanoušky, na nové písničky", říká lídr Tří sester Lou Fanánek Hagen.

Letošní rok je nicméně přece jen výjimečný, nejen proto, že kapela oslavuje 30 let od svého založení. Speciální bude totiž i konec roku. Ne tím, že se bude konat tradiční předvánoční koncert Tří sester, ale hlavně místem, kam na něj své fanoušky zve: do pražské O2 areny.

"Naši fanoušci vědí, že se mají na co těšit. A ti, co nás neznají, měli by to zkusit. Advent se k takové trachtaci logicky nabízí, o svátcích pak budou mít čas se dát dohromady", nabízí nevšední zážitek kapelník ing. Magor.

Původně punkové Tři sestry byly založeny v roce 1985 v kultovním hostinci Na Staré Kovárně v pražské čtvrti Braník. Lou Fanánek Hagen často mluví o Braníku jako o místu, kde kapela našla svůj domov. Po hrstce undergroundových koncertů před revolucí i řadě klubových vystoupení po ní vydaly Tři sestry v roce 1990 debutové – z dnešního pohledu legendární - album Na Kovárně, to je nářez. Od té doby podnes pak plodný soubor publikoval více než dvě desítky alb. V roce 2011 byly Tři sestry uvedeny do Beatové síně slávy.

"Před třiceti lety se nám mnozí vysmívali, či přímo - a to je horší - ohrnovali nos. A kde jsou dnes Tři sestry, a kde oni? Mnozí na hřbitově zakopáni, a zbytek? V marnosti brodí se životy, trýzněni službou 'na panskym', skrývanou touhou po jiných ženách, či touhou po pohádkových večírcích a životě bez budíku..., anebo jsou možná šťastni! Jako my, už třicet let," uvedl k třicítce kapely Lou Fanánek Hagen.

Jako support si Tři sestry pozvaly spřízněný soubor zpívajícího právníka Doctor P.P.

Pro prvních tisíc fanoušků jsou připraveny vstupenky k stání za speciální zvýhodněnou cenu 350,- Kč. Předprodej v síti Ticketportal bude zahájen ve čtvrtek 23.4.2015 od 8:00.

Top