WHITESNAKE JSOU ZPĚT – VYDÁVAJÍ NOVOU DESKU "THE PURPLE ALBUM" A VYRÁŽEJÍ NA TURNÉ!

WHITESNAKE
17. 11. 2015 PRAHA – O2 ARENA
VSTUPENKY V SÍTI TICKETPORTAL
CENY VSTUPENEK: 790 – 1390 Kč

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK:
PRO ČLENY KLUBU LIVE NATION: 16.4.2015 OD 9:00 HODIN DO 18:00 HODIN
OFICIÁLNÍ PŘEDPRODEJ BUDE ZAHÁJEN 17.4.2015 V 9:00 HODIN

WHITESNAKE JSOU ZPĚT – VYDÁVAJÍ NOVOU DESKU "THE PURPLE ALBUM" A VYRÁŽEJÍ NA TURNÉ!

LEGENDÁRNÍ ROCKOVÁ KAPELA WHITESNAKE, KTEROU ZALOŽIL DAVID COVERDALE, S POTĚŠENÍM OZNAMUJE SVÉ KONCERTNÍ TURNÉ „THE PURPLE TOUR 2015“, NA KTERÉM PŘEDSTAVÍ SVÉ NEJVĚTŠÍ HITY A SKLADBY Z NOVÉHO ALBA.

Poté, co strávili rok 2013 na koncertním turné, se Whitesnake loni odebrali do studia, aby nahráli svůj dvanáctý studiový opus. Věrní fanoušci dostanou ještě jednu šanci vidět ‚Snake‘ naživo, protože letošní rok je ve znamení další koncertní série.

David Coverdale založil Whitesnake v roce 1978, dva roky po svém odchodu z Deep Purple. Tvorba Whitesnake přinesla koncem sedmdesátých let a v první půlce let osmdesátých jak těžký blues-rock v rámci alb "Trouble", "Lovehunter", "Ready And Willing" a "Come An‘ Get It", tak později výbušný hard rock zachycený na titulu "Slide It In" a na jejich nejúspěšnějších albech "Whitesnake" z roku 1987 a "Slip of the Tongue" z roku 1989.

Rockové ikony Whitesnake se letos na jaře vrací se svým dvanáctým studiovým albem nazvaným "The Purple Album", které vyjde 19. května. "The Purple Album" tvoří nápadité předělávky klasických písní z dob působení Davida Coverdalea v Deep Purple.

"Je to projev úcty. Pocta. Je to můj obrovský dík Deep Purple za příležitost, kterou jsem dostal před více než 40 lety", říká Coverdale. "Jak už jsem řekl Ritchiemu - Vy jste mě vzali na neuvěřitelnou cestu, která pokračuje dodnes, a nemohl jsem si přát lepší učitele. University of Deep Purple byla mimořádná a úžasná škola. Nemůžeme se dočkat, až budeme hrát tyhle písně na koncertech!"

Od úvodních tónů klasické skladby "Burn" až po poslední "Stormbringer" - Whitesnake jsou zpět a jsou lepší než kdy předtím. Písně jako "Lady Double Dealer", "Soldier of Fortune" a "Sail Away" se dostaly do rukou těm nejzdatnějším hudebníkům, kteří je naplnili novou energií.

David Coverdale - zpěv
Reb Beach - kytary
Joel Hoekstra - kytary
Michael Devin - basa
Tommy Aldridge - bicí

Top