REEBOK YOGA SENSATION - Praha přivítá největší jóga festival ve střední Evropě

REEBOK YOGA SENSATION

NEDĚLE 21. 6. 2015 – O2 arena – PRAHA
Praha přivítá největší jóga festival ve střední Evropě

Síla jógy, její klid a hluboká radost zasáhne každého, kdo přijde v neděli 21. června do O2 areny na Reebok Yoga Sensation. Na jednom místě poznáte to nejlepší ze světové jógy, zažijete unikátní spojení různých stylů, instruktorů, tradice a moderního vnímání jógy. Už druhý ročník úspěšného festivalu jógy pořádá Reebok v rámci své kampaně Be More Human. Jejím posláním je inspirovat lidi ke sportu a k aktivnímu životnímu stylu. Díky odhodlání překonávat sami sebe se stáváme nejen lepšími sportovci, ale hlavně lepšími lidmi. Fyzická aktivita totiž pomáhá zlepšovat naše tělo, mysl i duši. Rovnováhu těchto tří aspektů člověka pak představují tři strany symbolu delta v novém logu firmy Reebok.

Hvězdou letošního ročníku Reebok Yoga Sensation je Tara Stiles (USA), mimo jiné osobní lektorka Deepaka Chopry a Jane Fondové a zakladatelka unikátního jógového systému cvičení Strala jóga, které vás naplní osvobozující energií. Dalším renomovaným zahraničním hostem bude švédská instruktorka Kristin Andersson, s níž si vyzkoušíte světově úspěšný program Les Mills BODYBALANCE™. Dnem plným pohybu, harmonie a meditace vás dále provede devatenáct nejlepších českých i slovenských instruktorů, kteří vám představí různé styly jógy. Každý z bloků na hlavní stagi bude mít neopakovatelnou atmosféru a to nejen díky živé hudbě. Navíc vás čeká bohatý doprovodný program, který je letos opět v režii choreografa a tanečníka Yemiho AD. Další specializované lekce si pak můžete zarezervovat v některém ze tří menších sálů.

Úspěšný minulý ročník přinesl pestrou paletu jógových stylů pro začátečníky i ty, kteří se cvičení věnují pravidelně. Stejně jako jiné světové metropole také Prahu ovládla jógová nenásilnost a spontánnost. Letos mohou úžasné emoce a atmosféra zasáhnout i vás. Přijďte pocítit sílu mírumilovné energie uprostřed chaosu metropole. Přijďte si 21. června do O2 areny užít sebe sama ve společnosti jógy.

Vstupenky v ceně 590 Kč jsou k dispozici na prodejních místech Ticketportal a na www.ticketportal.cz. Každý účastník dostane ke vstupence stylovou jógamatku zdarma jako dárek.

Více informací najdete na Facebooku a na webových stránkách www.reebok.cz a www.yogasensation.cz.

Top