Po pěti letech se do Prahy vrátí David Guetta!

David Guetta - jeden z nejslavnějších DJů současnosti se po pěti letech od vyprodané Tesla Areny vrací do Prahy. Dějištěm jeho letošní show, která se uskuteční 5.června, bude O2 arena.

Jméno tohoto francouzského DJe, producenta a remixéra začal hudební svět skloňovat hned při vydání jeho debutového alba Just A Little More Love, které ho proslavilo nejen v jeho rodné Francii ale také v Belgii a Švýcarsku. Zatímco druhé nahrávce Guetta Blaster (2004) se dostalo „pouze“ stejného úspěchu, s třetím albem Pop Life z roku 2007 se Guetta probojoval do hitparád v dalších evropských zemích včetně Velké Británie a o dva roky později dosáhl poslední mety - Spojených států amerických. Jejich (stejně jako všechny evropské) hitparády ovládl s albem One Love, o jehož popularitu se postaraly především singly Sexy Bitch a When Love Takes Over. Této desky, na které hostovali např. Kelly Rowland, Akon, Chris Willis, Fergie nebo LMFAO, se celosvětově prodalo přes 1,4 milionů kusů a byla nominována na Grammy. Na vrcholky prodejních i rozhlasových žebříčků po celém světě si to suverénně zamířily i následující dvě Guettovy desky – trojnásobně platinová Nothing But The Beat (2011) a Listen, která vyšla v závěru loňského roku a ještě před vydáním už díky singlu Lovers On The Sun měla na kontě prvenství ve Velké Británii, Francii a Německu.

"Mohl jsem zůstat v bezpečné zóně zavedeného stylu, který mě proslavil, ale chtěl jsem se posunout jako producent. Vyzkoušet nové nápady a vytvořit takové skladby, které obstojí, ať je bude hrát DJ, rocková kapela nebo orchestr. Je to moje nejosobnější album, které je opravdu od srdce", popisuje David Guetta album Listen, které momentálně opanuje rozhlasový éter již s třetím singlem What I Did For Love.

S novým albem se David Guetta okamžitě rozjel na velkolepé turné, které vypuklo 6.listopadu v Paraguay a jen do poloviny ledna zasáhlo 25 světových metropolí.

Předprodej vstupenek na červnový pražský koncert v O2 areně bude zahájen v síti Ticketportal ve čtvrtek 26.2.2015 v 9:00, kdy bude spuštěna také dvoudenní akce se slevou 100 korun na lístek každé cenové kategorie (1190,-, 1390,- a 1490,- Kč) pro nejrychlejší zájemce. Od soboty 28.2.2015 9:00 pak budou lístky k dostání za 1290,-, 1490,- a 1590,- Kč.

Top