Superfinále florbalu 2015 - Tisková zpráva


Superfinále florbalu 2015

Jedinečná sportovní akce opět v O2 areně

Program:
11:00 Finále Poháru středních škol – dívky
12:00 Finále Poháru středních škol – chlapci
14:00 Superfinále Extraligy žen
17:00 Superfinále AutoCont extraligy mužů

Nervy drásající zápasy, bouřící publikum, jedinečné prostředí – svátek florbalu, Superfinále 2015 opět v O2 areně.

Vyvrcholení nejvyšších soutěží mužů a žen jedním rozhodujícím zápasem mělo svoji premiéru v roce 2012. Ženské finále opanovaly hráčky Herbadent SJM Praha 11, mužský finálový duel pro sebe po infarktovém závěru v prodloužení strhl Tatran Omlux Střešovice. V roce 2013 byl stanoven historický rekord v návštěvnosti na halovém sportu v ČR, když do O2 areny dorazilo 10 451 fanoušků. Vloni sledovala opět plná hala ostravský double. 1. SC WOOW Vítkovice slavily jak v kategorii žen, tak mužů.

Přijďte psát další díl výjimečné sportovní akce a užít si pravý sportovní svátek v báječné atmosféře – Superfinále 2015!

Informace o Superfinále florbalu 2015 naleznete na webových stránkách projektu www.superfinale.cz a mnoho dalších informací na www.ceskyflorbal.cz. Již nyní zde můžete získat informace o akci, programu dne, týmech bojujících o O2 arenu a mnoho dalšího. Jako hlavní zdroj novinek slouží facebookové stránky Český florbal, které Vám i letos budou přinášet reportáže z nejvyšších soutěží, ze zákulisí extraligových týmů či z programu superfinálového dne společně s řadou soutěží a novinek.

Superfinále jako převratná novinka v rámci všech halových sportů započalo svou českou tradici velmi úspěšně již v roce 2012. Doposud žádný halový sport se k tomuto radikálnímu, ale pro diváka velmi atraktivnímu kroku neodhodlal. Jedno utkání rozhodne o držitelích titulu Mistra České republiky ve florbale v elitních soutěžích mužů i žen.

Stejně jako americký Superbowl či švédské florbalové finále, rozhoduje obě nejvyšší soutěže florbalu u nás jediný zápas. Diváci mohou očekávat strhující podívanou, která v předchozích ročnících uchvátila zaplněnou O2 arenu a nabudila hráče k výborným výkonům. Není žádné příště, není žádná možnost opravy! Jeden den! Jedno místo! Dva vítězové! Superfinále florbalu je akcí, na které pravý sportovní fanoušek nesmí chybět.

Oficiální webové stránky Superfinále florbalu 2015 www.superfinale.cz a www.ceskyflorbal.cz. Oficiální facebookové stránky Superfinále florbalu 2015.

Superfinále - Den, kdy florbal patří všem

Top