Hudební chameleón Feed Me zahájí říjnové narozeniny ROXY

Hudební chameleón Feed Me zahájí říjnové narozeniny ROXY
Termín: 20.10. 2014
 
Praha, 22. 9. 2014 – Jak už se stalo tradicí, bývá pondělní zahájení týdenního narozeninového festivalu ROXY ve znamení špičkových a v ČR zřídka viděných umělců. V roce 2012 to byl Boys Noize, minulý rok Engine Earz Experiment a tento rok padla volba na britského hudebního chameleóna Jana Googha známého jako Feed Me. Jak je u něj zvykem, půjde nejen o skvělý hudební, ale i vizuální zážitek. Večer slavnostně zahájí svou světelnou a akrobatickou performance We Are 1one! Jana Vrána a celým večerem provedou Smack, Pixie a 2K se Swegem.
 
Dříve než v roce 2008 vystoupil poprvé pod pseudonymem Feed Me, byl Jan Googh známý svou tvrdou drum&bassovou produkcí pod jménem Spor. Zatímco projekt Spor byl postupně ukládán k ledu, hvězda jménem Feed Me letěla vzhůru a už v roce 2008 vydal u Deadmau5ova labelu Mau5trap EP "Spell". O dva roky později vydal své debutové album "Feed Me"s Big Adventure", kde přesvědčil i poslední pochybovače údernou kombinací electro housu a dubstepu. Spolupráce s Crystal Fighters na songu Love Is All I Got v roce 2012 znamenal průlom i do tanečního mainstreamu (na Youtube témeř 5 mil. shlédnutí) a celosvětovou "Teeth" tour. Zde poprvé ve velkém stylu představil i svůj umělecký talent v tvorbě vlastních vizualizací doprovázej ící jeho vystoupení. Feed Meho sety zde provází typická zelená postavička (Pokud neznáš, sleduj plakát k akci).
 
Remixerské schopnosti Feed Me dokázal u Chase & Status ("Let You Go"), Nero ("Innocence") nebo Gorillaz ("On Melancholy Hill") a zatím poslední album Calamari Tuesday obsahuje vše, co charakterizuje současnou bass music, tj. kombinace housu, elektra, trapu a dubstepu, ovšem vždy s rozpoznatelným Feed Me zvukem.
 
Dle svých vlastních slov Feed Me považuje djing "jen" za zábavný doplňek k uměleckému vyjádření jak pomocí hudby, tak vlastních vizualizací. Jsme rádi, že svou hudební a vizuální show představí právě na "otvíračce" narozeni ROXY. Vizuální zážitek z celého večera podpoří i tanečnice Jana Vrána se svou světelnou akrobatickou show We Are One! přímo na parketu ROXY!
 
20.10.2014, open 21:00
FEED ME dj set @ ROXY
Support: Smack (A51), Pixie (Let It Roll), 2K&Sweg(Shadowbox)
Performance Jana Vrána : WE ARE 1ONE!

Feed Me - Love Is All I Got

Feed Me live

 

Feed Me: http://www.feedme.uk.com/
ROXY: www.roxy.cz

Top