Detail info
Close

KLUB PŘÁTEL HUDBY 2024

KLUB PŘÁTEL HUDBY 2024

Místo: Dům kultury, Divadelní sál
Adresa: Masarykovo náměstí 34/3, Kyjov

Vstupenky

V síti Ticketportal nyní vyprodáno.

V síti Ticketportal nyní vyprodáno (možnost uvolnění nevyzvednutých rezervací zpět do prodeje).
KLUB PŘÁTEL HUDBY 2024

Informace o akci

KLUB PŘÁTEL HUDBY 2024

Cena klubového předplatného na celou sezónu je 990,- Kč / senioři, studenti 850,- Kč. Prodej klubového předplatného pouze na pokladně Domu kultury Kyjov.

Děti do 15 let na všechny koncerty 50 Kč. Předprodej vstupného na jednotlivé koncerty (bez klubové karty) v pokladně Domu kultury v Kyjově, v Informačním centru města Kyjova či na www.ticketportal.cz

6. 1. 2024 19:00
Novoroční koncert s přípitkem – HODONÍNSKÝ SYMFONICKÝ ORCHESTR

Hodonínský symfonický orchestr svým spontánním vznikem navázal na dlouholetou hudebně-pěveckou tradici v Hodoníně. Za dobu svého působení má Hodonínský symfonický orchestr za sebou mnoho koncertů a různých vystoupení doma i v zahraničí (Maďarsko, Polsko, Německo, Řecko, Nizozemí, Rakousko, Švýcarsko, Itálie), účastnil se různých festivalů, doprovázel domácí i zahraniční sólisty a taktéž pracoval s hostujícími dirigenty.

vstupné bez klubové karty 280 Kč; senioři a studenti 240 Kč

Novoroční koncert se slavnostním přípitkem.

březen 2024
ESCUALO KVINTET

Escualo kvintet  - vynikající hudebně taneční projekt Tanga argentino a Tanga nuevo se zpěvačkou Gabrielou Vermelho, držitelkou ceny Alfréda Radoka a tanečními páry z ČR i Argentiny.

vstupné bez klubové karty 350 Kč; senioři a studenti 290 Kč

1. 10. 2024 19:00
ERWIN KLAMBAUER - flétna

MACIEJ SKARBEK - klavír

Velmi unikátní koncert Erwina Klambauera - sólového flétnisty Vídeňského symfonického orchestru a profesora na Univerzitě umění ve Štýrském Hradci/Institut Oberschützen za doprovodu Macieje Skarbeka - pianisty, komorního hráče, aranžéra a učitele, který se narodil v Polsku, ale celý svůj hudební život pěvně usadil v Rakousku. Spolu vdechují skladbám život a koncerty proměňují v zážitky.

vstupné bez klubové karty 250 Kč; senioři a studenti 210 Kč

 3.12. 2024 19:00
ARIOSO QUARTETT WIEN

Nástupem houslisty Libora Meisla do orchestru Wiener Symphoniker v roce 2008 přišla nabídka od kolegů W. Prochasky, B. Endelwebera a Martina Klimka (Wiener Philharmoniker) stát se členem Arioso Quartett Wien. Tento smyčcový soubor se skládá z hráčů předních vídeňských orchestrů, které pojí společná vášeň pro komorní hudbu a mnohaleté přátelství.

vstupné bez klubové karty 250 Kč; senioři a studenti 210 Kč

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top