Detail info
Close

ANI ZA MILION!

ANI ZA MILION!

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ANI ZA MILION!

Hrají: Adéla Gondíková a Jiří Langmajer

Jacqueline má za manžela anglického velvyslance, přesto je Francouzka tělem i duší. Také má dvě děti a kufřík plný eur, který je ochotná dát každému, kdo si ho zaslouží. Nenávidí venkov, samotu a obyčejnost. Lambert manželku nemá, utekla od něj. Zato má námořnickou duši a svůj maják, o který se stará čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu. Miluje venkov, samotu a obyčejnost. Jeden nezná druhého, a kdyby bylo vše tak jak má, nikdy by se nesetkali. Co má společného zpustlý strážce majáku s madam z nejvyšší francouzské společnosti? No přece vůbec nic! Přesto spolu stráví den a noc na bohem zapomenutém místě. Bojují o holý život a mají společné tajemství, které navždy spojí jejich životy. V této brilantní detektivní komedii je všechno jinak, než se zdá a jisté je jen to, že za humornými situacemi se ukrývá vrah…

Myslíte si, že se nedá napsat rafinovaná detektivní komedie pouze pro dva herce? Omyl! Myslíte si, že když ve hře vystupuje jedna žena a jeden muž, tak se zápletka musí nutně točit kolem partnerských vztahů? Omyl! V této celovečerní komedii, která je pro oba aktéry neuvěřitelnou hereckou příležitostí, na vás čeká pořádná porce překvapení a především humoru. Prostředí přímořského majáku, brilantní dialogy, strhující tempo a originální zápletka dávají této současné komedii obrovský potenciál.

Produkce: Divadlo v Rytířské Praha

více info na www.september.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top