Detail info
Close

FAUN

FAUN

Datum: 29. listopadu 2024
Místo: Masters of Rock Café
Adresa: Tyršovo nábřeží 5497, Zlín

Vstupenky

pátek
29
lis. 2024
20:00

Informace o akci

Okouzlující německý folk-metalový kolektiv FAUN oznamuje východo-středoevropské turné 2024! Live v listopadu ve ZLÍNĚ!

FAUN + special guest - Eastern & Central European Tour 2024 – 29.11.2024 – ZLÍN, Masters of Rock Café

FAUN jsou jednou z předních světových kapel ve spojení se středověkými nástroji a moderní hudbou.  Na kontě mají 11 alb a mnoho ocenění a předních příček v žebříčcích. Odehráli více než 1000 koncertů po celém světě. Jejich unikátní specialitou je mistrovská virtuozita v hraní na středověké nástroje, polyfonní vokály, archaické beaty a naživo jsou fantasticky inspirující! Přijďte se přesvědčit na vlastní oči!

29. listopadu je přivítá ZLÍN, klub Masters of Rock Café! Prodej vstupenek odstartuje už tento pátek, 26.4. v 10:00!

FAUN říká: "Na našem turné "East & Central Europe Tour" v listopadu a prosinci zahrajeme především písně z našeho aktuálního alba "Pagan" a také vybrané písně z historie kapely. S radostí oznamujeme, také navštívíme některé země, kde jsme ještě nikdy nehráli. Buďte si jisti, že vás čeká nejlepší zážitek z koncertu Paganfolku."

Tak letos, než začne tradiční adventní shon, přijďte si příjemně rozšířit své hudební obzory a podívat a poslechnout si FAUNA, nevšední a okouzlující bytost hudebního světa!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture FAUN
picture FAUN
picture FAUN

Na mapě

google maps
Top