Detail info
Close

JAKUB SMOLÍK TOUR 65

JAKUB SMOLÍK TOUR 65

Datum: 30. - 31. října 2024
Místo: Žďár nad Sázavou, Pardubice

Vstupenky

středa
30
říj. 2024
19:00
JAKUB SMOLÍK TOUR 65
Dům kultury

Žďár nad Sázavou

čtvrtek
31
říj. 2024
19:00
JAKUB SMOLÍK TOUR 65
KD Hronovická

Pardubice

Informace o akci

JAKUB SMOLÍK TOUR 65
Narozeninový koncert věčného romantika s doprovodnou skupinou a s Heidi Janků
Jakub Smolík, jenž svými písněmi oslňuje zejména něžnou část publika, v tomto roce oslaví své 65. narozeniny, a tak se chce se svými fanynkami a fanoušky poohlédnout trochu proti proudu času a zavzpomínat. K tomu si pozval i svého hosta, zpěvačku a konferenciérku Heidi Janků, která svými vstupy koncertní program také nevšedně obohatí. 
Koncert tak nabídne vedle hitů Jakuba Smolíka i poohlédnutí na ty, se kterými spolupracoval a na jevišti působil. Fanoušci budou mít i možnost si zakoupit jeho nové album s názvem "Duety".

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz - eTickets!! 
Další info:
slevy NE / vstupenky "ZTP/P" umožňují současný vstup dvou návštěvníků - vozíčkáře či držitele průkazu ZTP/P a jedné osoby jako doprovod / každý návštěvník (vyjma doprovodu ZTP/P) musí mít vlastní vstupenku

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture JAKUB SMOLÍK TOUR 65
picture JAKUB SMOLÍK TOUR 65

Na mapě

google maps
Top