Detail info
Close

Hudba Hanse Zimmera, klavírní recitál

Hudba Hanse Zimmera, klavírní recitál

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Klavírní recitál filmové hudby Hans Zimmer, Yann Tiersen a Ramin Djawadi. 

Jména, která zná celý svět. Skladatelé, jejichž hudba je natolik atmosférická, hluboká a emotivní, že doprovází ty nejznámější velkofilmy, které byly v posledních dekádách uvedeny do kin. Tato tři jména, která ovládla svět soundtracku, se nyní v rámci klavírního recitálu sejdou v jeden večer na jednom místě. A vy máte jedinečnou šanci být u toho! 
Celým spektrem dechberoucí hudby, kterou vytvořili tito hudební géniové, vás provede fantastická klavíristka Alice Vetrava a otevře vám tak brány do světů, ve kterých se odehrává například Interstellar, Inception, Game of Thrones, Amelie, Piráti z Karibiku nebo Batman Dark Knight! To vše za snového zvuku mistrovského koncertního piana. 
Pro zachování komorní atmosféry je kapacita omezená, proto neváhejte, zarezervuje si své místo a přijďte se s námi nechat unést výběrem té nejvelkolepější hudby, kterou filmový svět nabízí! 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top