Detail info
Close

Queen - Symphonic Tribute Show

Queen - Symphonic Tribute Show

Datum: 13. října 2024
Místo: Sportovní hala Hluk
Adresa: Boršická 1313, Hluk

Vstupenky

neděle
13
říj. 2024
18:00
Queen - Symphonic Tribute Show

Informace o akci

Vstupte do světa legendy s největšími hity Queen a symfonickým orchestrem! 
 
Ladislav Korbel, finalista "The Voice CZ" a jeden z nejžádanějších českých zpěváků v oblasti (nejen) muzikálové, se postará o nezapomenutelnou interpretaci Freddieho. Za ním budou stát muzikanti z Queen tribute kapely Queenmania a přes 30 symfoniků z "Prague Festival Symphony" pod vedením věhlasného dirigenta Petra Chromčáka, který má za sebou desítky angažmá po celé Evropě.
 
Nechte se unést na vlně nezapomenutelného zážitku, který vás zavede do éry možná největší rockové kapely všech dob – Queen!
Přijďte a staňte se součástí této jedinečné události, která vás ponoří do světa ikonických hitů oslavujících nezaměnitelný hlas Freddie Mercuryho a jedinečný zvukový projev Queen. Připravte se na největší hity jako "Bohemian Rhapsody", "We Will Rock You", "Somebody to Love" a mnoho dalších, které se staly proslulými po celém světě.
Živý symfonický orchestr vytvoří velkolepý hudební doprovod a umocní emoce, které Queen zanechali v srdcích fanoušků po celém světě.
 
Vstupenky jsou nyní k dispozici, takže si můžete zajistit své místo na tomto nezapomenutelném koncertním zážitku.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top