Detail info
Close

ŠPINARKA

ŠPINARKA

Datum: 13. - 14. června 2024
Místo: Letní scéna Harfa (OC Galerie Harfa)
Adresa: Českomoravská 2420/15a, Praha 9-Vysočany

Vstupenky

čtvrtek
13
čvn 2024
20:00
ŠPINARKA
LETNÍ SCÉNA HARFA 2024 - POPRVÉ V HARFĚ
pátek
14
čvn 2024
20:00
ŠPINARKA
LETNÍ SCÉNA HARFA 2024

Informace o akci

Špinarka

Kultovní inscenace Divadla Petra Bezruče

 

Věru nevzali na konzervu, protože je příliš malinká. Nehodí se ani do sboru, na to má moc výrazný hlas. Věra žije v blbé době. Nezáleží na tom, jak zpíváte, ale jak jste politicky uvědomělá. Naštěstí talent se prosadí vždycky. Vydejme se sledovat kariéru jedné z našich nejvýraznějších umělkyň.

Naše „doku-fikční drama“ je oslavou drzého big beatu, a především Věry, která svou tvorbou vzdorovala všem myslitelným stereotypům. Vypráví intimní portrét i epický příběh o nezávislosti, intrikách, odvaze a nezapomenutelné přítomnosti opravdové lásky.


Hrají: Markéta Matulová, Kateřina Krejčí, Jakub Burýšek / Vít Hofman, Lukáš Melnik / Dušan Urban, Marián Chalány / Vojtěch Johaník, Jáchym Kučera, Julie Goetzová / Alexandra Palatínusová, Lenka Kučerová, Zuzana Novotná / Kristýna Waloschková, Michal Weber, Filip Kapusta, Robert Hejduk / Martin Jarošek, Jan Borák, Benedikt Holčák / Martin Hrček / Vladimír Matušínský, Martin Bala / Adam Dudek / Jan Gajdica, Marek Dufek / Antonín Jančár / Lubomír Konečný

Autor: Tomáš Dianiška, Režie: Tomáš Dianiška

Žánr: činohra, Délka: 170 min. (včetně 20 min. přestávky)

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Na mapě

google maps
Top