Detail info
Close

TRIBUTE TO GREAT POP SINGERS IN JAZZ

REDUTA JAZZ CLUB – PROGRAM
TRIBUTE TO GREAT POP SINGERS IN JAZZ

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Pocta popu a jazzu! Že mnoho evergreenů vychází ze swingu a blues – připomene půvabná Zuzana Vlčeková v repertoáru Abby, Mariah Carey, Whitney Houston a dalších. Zuzany univerzální hlasový projev, nádherně znějící hlas v altové poloze tryskající do otevřeného tónu ve vyšších polohách. V jejím zpěvu a jazzovém cítění se promítá i inspirace Ellou Fitzgerald. Posluchači Reduty si mohou vychutnat už dnes večer.


Tribute to both Pop and Jazz! That most of the true evergreens come out of swing and blues presents tonight by the graceful Zuzana Vlčekova in the songs of Abba, Mariah Carey, Whitney Houston and others. Zuzana's universal vocal expression, a beautifully sounding voice in the alto position gushing into the open tone in higher positions. Ella Fitzgerald's inspiration is also reflected in her singing and jazz feelings. Reduta listeners can enjoy this evening.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top