Detail info
Close

WARDRUNA

WARDRUNA

Datum: 21. listopadu 2024
Místo: Forum Karlín
Adresa: Pernerova 676/51, Praha 8-Karlín

Vstupenky

čtvrtek
21
lis. 2024
20:30
WARDRUNA
21.11.2024, DOORS: 19:00 / ZAČÁTEK 20:30

Informace o akci

Norský projekt Wardruna vzešel z metalové scény v roce 2003 a věnuje se především ztvárnění starověkých severských tradic v kontextu současné doby. Tvorba kapely by se dala zařadit pod žánry neofolk, drone music či ambient a využívá historické nástroje jako jsou tagelharpa nebo kozí rohy. Hudba tohoto projektu se objevila i ve známém seriálu Vikingové od společnosti Netflix.


Své poslední, kritiky velmi dobře přijaté, album Kvitravn vydala Wardruna v roce 2021. Následovalo vydání singlu Voluspá s Bergen Philharmonic Orchestra. Nyní začíná projekt nový cyklus své tvroby aktuálním singlem Hertan, ke kterému vydala i videoklip.

Poslední koncert Wardruny se konal pod hradem Loket a měl přímo magickou atmosféru, která vyvrcholila bouřkou v závěru večera. Tento rok se kapela představí ve Foru Karlín na svém dosud největším koncertu v ČR. Ten bude součástí rozsáhlé world tour čítající zastávky jako Royal Albert Hall nebo Oslo Opera House.


Koncert přináší Charmenko CZ.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top