Detail info
Close

KRHUT & KOZUB - VÁNOČNÍ KONCERT GONG OSTRAVA

KRHUT & KOZUB - VÁNOČNÍ KONCERT GONG OSTRAVA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

POSLEDNÍ VSTUPENKY JIŽ NELZE REZERVOVAT!
Využijte prodejní místa Ticketportal.cz nebu přímý nákup online - HOMEtickets!

KRHUT & KOZUB - KONCERT GONG OSTRAVA

Herec Štěpán Kozub a hudebník a textař Jiří Krhut vystoupí 12.12.2022v ostravském GONGU.
Jedinečný vánoční koncert slibuje 90-ti minutový průřez písněmi z debutového alba "Prásknu bičem". Jejich písně spojují dvě věci, které jsou, podobně jako oni dva, na první pohled také zdánlivě nespojitelné: atmosféru starých šansonových časů a moderní dobu symbolizovanou hudebním minimalismem. Díky spojení křehkých, otevřených písní s kouzlem melancholie a originálního neodmyslitelného humoru, který je společným jmenovatelem obou interpretů bude koncert jedinečným zážitkem.
Pro své šansonové písně a humorný večer si Jiří Krhut a Štěpán Kozub ke spolupráci přizvali ostravského pianistu a multiinstrumentalistu Pavla Sotoniaka (Bandjeez), vokály doplní svým podmanivým hlasem zpěvačka a skladatelka Barbara Kanyzová. 

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:

slevy NE / bezbariérový přístup ANO / vstupenky ZTP/P platí vždy pro dvě osoby - pro vozíčkáře a ostatní držitele průkazu ZTP/P a pro jejich doprovod (1 osoba), nárok na vstupenku ZTP/P je třeba u vstupu doložit příslušným průkazem / každý návštěvník (vyjma doprovodu ZTP/P) musí mít vlastní vstupenku

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top