Detail info
Close

Smršť.

Smršť.

Datum: 8. června 2024
Místo: Letní kino na zámku
Adresa: Zámek Teplice, vstup od Ptačích schodů, Teplice

Vstupenky

sobota
8
čvn 2024
21:30
Smršť.

Informace o akci

Mysteriózní / Thriller
Slovensko / Česko, 2024, 122 min, P15

Režie: Peter Bebjak
Předloha: Jozef Karika (kniha)
Scénář: Peter Balko
Kamera: Martin Rau
Hudba: Juraj Dobrakov

Hrají: Aňa Geislerová, Tomáš Maštalír, Éva Bandor, Michal Režný, Ladislav Bédi, Adrian Jastraban, Ivan Letko, Marek Geišberg, Eva Máziková.

Hlavním hrdinou filmu Smršť je forenzní psycholog Martin Lang (Tomáš Maštalír), který přijíždí spolu s manželkou Pawlou (Anna Geislerová) do lázní v horách. Daleko od civilizace si chtějí odpočinout a zkusit zachránit vztah. Procházejí vážnou partnerskou krizí, která pramení z hluboko ukrytého traumatu, a tento pobyt je pro ně ultimátem – buď svoje problémy překonají, anebo se každý vydá vlastní cestou. Koloběh rutinních dní však naruší příchod tajemné zásilky – balíku s důkazním materiálem z vyšetřování tragického případu. Odesílatelem je Langův kolega psycholog. Ten od něj potřebuje pomoc v případě známém jako „jízda smrti“, na jehož konci byli čtyři mrtví. Lang se zpočátku zdráhá, ale postupně podlehne neznámé síle, která ho k tragické události přitahuje.

s Bonuskou sleva 10%

Veškeré slevy budou poskytnuty pouze v pokladnách KRUŠNOHORSKÉHO DIVADLA a LETNÍHO KINA NA ZÁMKU.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top