Detail info
Close

VEČER LEGEND 22

VEČER LEGEND 22

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Večer legend 22

Nejlepší tribute bandy ROLLING STONES, LED ZEPPELIN, GUNS N' ROSES a ZZ TOP na jednom pódiu

Večer legend spojí hudbu rockových ikon na jedno pódium už po dvaadvacáté. V pátek 20. října proběhne v brněnském Semilasse rockem nabitý večer, který představí nejlepší tribute bandy ROLLING STONES, LED ZEPPELIN, GUNS N' ROSES a ZZ TOP.
Rolling Stones revival Brno nadchnou svou radostí ze hry a ryzí autentickou energií hudby Stones. V duchu slavné písně od Stones It's Only Rock 'n Roll (But I Like It) nabízí rockovou show s autentickým zvukem, ve stoneovských kostýmech a s doprovázejícími vokalistkami.
Led Zeppelin Revival Myst není třeba na Večeru legend představovat. Kapela, která je s akcí od prvních ročníků neodmyslitelně spojena, se vrací na legendy po delší přestávce. Oblíbený tribute band zahraje skladby Led Zeppelin z celé mozaiky jejich tvorby.
Ze Slovenska přijede vynikající Tribute Band GUNS N' ROSES. Kapela má za sebou za 20 let existence více než 600 koncertů a na Večer legend se vrací po 6 letech navázat na své úspěšné koncerty na akci.
Na 22. Večeru legend nebudou chybět skladby ZZ TOP. Skvělý brněnský revival, který letos slaví čtvrtstoletí své existence, zahraje největší hity jako Gimme All Your Lovin, Sharp Dressed Man, Viva Las Vegas a další.

Informace o akci naleznete na www.vecerlegend.cz a na https://www.facebook.com/vecerlegend

ROLLING STONES revival Brno
LED ZEPPELIN revival Myst
GUNS N' ROSES Tribute Slovakia
ZZ TOP revival

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture VEČER LEGEND 22
picture VEČER LEGEND 22
picture VEČER LEGEND 22
picture VEČER LEGEND 22
picture VEČER LEGEND 22
picture VEČER LEGEND 22
picture VEČER LEGEND 22
picture VEČER LEGEND 22
Top