Detail info
Close

VEČER LEGEND 24

VEČER LEGEND 24

Datum: 4. října 2024
Místo: KC Semilasso
Adresa: Palackého tř. 832/126, Brno

Vstupenky

pátek
4
říj. 2024
18:30
VEČER LEGEND 24

Informace o akci


Večer legend 24
Nejlepší tribute bandy Metallica, Helloween a Iron Maiden na jednom pódiu!

V pátek 4. října proběhne v brněnském Semilasse večer ve stylu Hard and Heavy, který představí na jednom podiu nejlepší tribute bandy Metallica, Helloween a Iron Maiden.
V line-upu nebude chybět oblíbený Metallica revival z Berouna. Jedná se o nejúspěšnější český revival Metallicy, který má za sebou řadu vystoupení v ČR i zahraničí včetně velkých halových show. Výběr jejich repertoáru spadá do celého období tvorby Metallicy. Na pódiu uvidíte stejnou sestavu bicích, jako má Lars Ulrich, typický explorer Jamese Hetfielda nebo kytarový zesilovač Mesa Boogie, který používá Kirk Hammett.
Premiérově na akci vystoupí tribute show německé skupiny Helloween. Kapela Pumpkins byla založena v roce 2020 a zakládá si na věrné interpretaci „Helloweenů“. Jedná se o jediný tribute band této kapely působící v Evropě. Těšit se můžete na pecky jako I Want Out nebo Future World v podání mladých, nadšených muzikantů. Svým smyslem pro detail a živým vystupováním vás vrátí zpět na konec minulého tisíciletí, kdy svět mohl Helloween slyšet poprvé.
Zahraničním zástupcem tribute kapel na akci bude skupina Iron Maidnem z Maďarska, která existuje již od roku 1996. Název kapely je založen na slovní hříčce, protože „majdnem“ znamená v maďarštině „téměř“. Kapela si zakládá kromě věrného zvuku také na velké podiové show ve stylu Iron Maiden. V repertoáru mají přes 60 skladeb a na koncertech zaznívají kromě osvědčených klasik také méně často hrané písně jako třeba „Alexander the Great“ nebo „Only the Good Die Young“.

Vstupenky jsou k dostání za 450 Kč v předprodeji v síti Ticketportal.

Informace o akci naleznete na www.vecerlegend.cz a na facebooku.

VEČER LEGEND 24

KC SEMILASSO, 4. 10. 2024, 18.30 hod

METALLICA (REVIVAL BEROUN)

HELLOWEEN (TRIBUTE BAND PUMPKINS)

IRON MAIDEN (TRIBUTE BAND IRON MAIDNEM – MAĎARSKO)

www.vecerlegend.cz

FACEBOOK PROFIL AKCE: https://www.facebook.com/vecerlegend

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture VEČER LEGEND 24
picture VEČER LEGEND 24
picture VEČER LEGEND 24
picture VEČER LEGEND 24
picture VEČER LEGEND 24
picture VEČER LEGEND 24

Na mapě

google maps
Top