Detail info
Close

P. P. U. - EGON BONDY TOUR 2024 - host: Špinavé spodní prádlo

P. P. U. - EGON BONDY TOUR 2024 - host: Špinavé spodní prádlo

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

V roce 2024 to bude 50 let, co byla nahrána skupinou The Plastic People Of The Universe nejzásadnější deska českého undergroundu, Egon Bondy´s Happy Hearts Club Banned. Čas ukázal, že hudba skupiny (i celý příběh) je dodnes živá a dokonce patří k základnímu kánonu české kultury.
Hudební vydavatelství Guerilla Records při této příležitosti se dalo dohromady uskupení hudebníků, kteří skupinou Plastic People prošli před rokem 1989. Skupina v sestavě Josef Janíček (klávesy, kytara, zpěv), Jan Brabec (bicí, zpěv), Vladimír Dědek (trombon), Tomáš Schilla (violoncello, zpěv) a Johnny Judl jr.(basová kytara) uskuteční několik koncertů. Vzhledem k nejrůznějším sporům mezi členy i příznivci jsme zavrhli název Plastic People a koncerty budou probíhat s respektem k držitelům práv k původnímu názvu výhradně pod názvem
P. P. U. - EGON BONDY TOUR 2024
se jmény hudebníků. Zároveň k němu vyjde album Egon Bondy ´s Happy Hearts Club Banned jako 2LP, přičemž tři strany obasahují všechny nahrávky z Housky, čtvrtou tvoří záznam koncertu z 31. ledna 1975. kdy zahráli jako „svatební dar" na svatbě Jaroslavy a Jaroslava Kukalových.
Letošní koncertní repertoár bude tvořen převážně skladbami z této desky, ale samozřejmě zazní i osvědčené, lety prověřené skladby:

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top