Detail info
Close

CHERIE CURRIE (The Voice Of THE RUNAWAYS), SHAMELESS

CHERIE CURRIE (The Voice Of THE RUNAWAYS), SHAMELESS

Datum: 25. července 2024
Místo: Bounty Rock Cafe
Adresa: Hálkova 171/2 (vstup z ul. Kosmonautů), Olomouc

Vstupenky

čtvrtek
25
čvc 2024
20:00
CHERIE CURRIE (The Voice Of THE RUNAWAYS), SHAMELESS

Informace o akci

CHERIE CURRIE (The Voice Of THE RUNAWAYS), SHAMELESS

25.07.2024 – CZ, OLOMOUC – Bounty Rock Cafe

Poprvé v historii a pouze na jediné vystoupení přijíždí do České republiky americká zpěvačka,herečka a výtvarnice Cherie Currie v doprovodu hardrockové skupiny Shameless.

Byla také  hlavní zpěvačkou The Runaways, dívčí hard-rockové kapely z Los Angeles,v druhé polovině sedmdesátých let.

Později se stala sólovou umělkyní a vystupovala také se svou sestrou, identickým dvojčetem Marie Currie. Společně také vydaly album „Messin´ With The Boys v roce 1980. Jejich duet „Since You Been Gone“ dosáhl v americké hitparádě na číslo 95. Je také známá svou rolí ve filmu „Foxes“.

 

SHAMELESS

Shameless jsou hardrocková glam kapela založená na jaře roku 1989 baskytaristou Alexx "Skunk" Michael v Mnichově. . Později se skupina rozpadla, ale v roce 1998 se Michael rozhodl reformovat Shameless v se svým přítelem a kytaristou BC. Alexx požádal o pomoc bubeníka skupiny KISS Erica Singera (KISS, Alice Cooper, Black Sabbath), kterýmu  představuje Steva Summerse (Pretty Boy Floyd) a Stevieho Rachelle (Tuff) a odstartoval tak dlouholetý hudební vztah.

Od té doby tato mezinárodní skupina vydala 8 dlouhohrajícíchch alb, 1 živý záznam, 2 kompilace. Předchozí verze obsahují hostující vystoupení z členové KISS, Warrant, Guns N Roses, LA Guns, WASP, Motley Crue, The Runaways  a Stryper.

Na jejich zatím „posledním albu, vydaném v roce 2022, So Good, You Should...“se Michael opět spojil s kytaristou  BC, Dennisem Postem, Stevie Rachellem (Tuff), Frankie Murielem a Tod T Burrem vydají své vůbec první cover album, které obsahuje také 2 zbrusu nové skladby.

Vzhledem k pandemii, která znemožňuje osobní studiové nahrávání, Shameless nahráli tuto desku na 12 různých místech nasvětě včetně Mnichova, Los Angeles, Las Vegas, St. Louis, Kodaně a Aucklandu na Novém Zélandu.

Kapela již vydala singl "Live Your Dream" ve spojení s Michaelovou  knihou "Looking Inside: The Stainless Sensation", -  luxusní 500 stránek věnovaných definitivní historii Johna DeLoreana, DMC 12 a a automobilové legendě DeLorean.

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top