Detail info
Close

B-Side Band

B-Side Band

Datum: 18. října 2024
Místo: Bounty Rock Cafe
Adresa: Hálkova 171/2 (vstup z ul. Kosmonautů), Olomouc

Vstupenky

pátek
18
říj. 2024
20:00
B-Side Band

Informace o akci

Kdo dříve přijde sedí, zbytek na stání.

B-Side Band bandleadera Josefa Buchty se výrazně zapsal na českou hudební mapu hned při svém vzniku v roce 2006. Nejdříve obnovenou premiérou finální rozšířené verze Missy Jazz Jaromíra Hniličky, neotřelými spojeními s nejrůznějšími umělci, následně dlouhodobou spoluprací s Vojtěchem Dykem až po featuringy se zahraničními hvězdami a držiteli Grammy, jako např. kritikami označovaný nejlepší jazzový zpěvák na světě Kurt Elling, americká zpěvačka, multiinstrumentalistka a skladatelka Judith Hill, po celé planetě známí držitelé Grammy New York Voices nebo okouzlující britské trio dam známé ze spolupráce s Michaelem Bubblém The Puppini Sisters.

Kromě vyprodaných tour, velkých halových koncertů a reprezentace v zahraničí jste mohli B-Side Band vidět rovněž jako headlinery našich největších festivalů. Podařilo se jim smazat pomyslné žánrové bariéry a prosadit bigbandovou hudbu např. na hlavních podiích Colours of Ostrava, Metronome, Rock for people, ale i v programech klasičtějších akcí Smetanova Litomyšl či MHF Český Krumlov. V loňském roce otevírali show STINGa před téměř dvaceti tisíci diváky.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top