Sarah Brightman vystoupí v Praze s novým albem!

Sarah Brightman vystoupí v Praze s novým albem!

Sarah Brightman - nejúspěšnější sopranistka na světě, jejíž jedinečný hlas dokonale stírá hranice mezi klasickou hudbou, muzikálem a popem, vystoupí 8.listopadu 2019 v pražské Tipsport areně, kam svým českým příznivcům přijede osobně představit zbrusu nové album Hymn!

„Hymn je stylově velmi pestré album a už se moc těším, až nové skladby představím publiku naživo na turné," popisuje sama zpěvačka své patnácté a první studiové album po pěti letech, které je pojmenované po písni z repertoáru britské progresivně rockové kapely Barclay James Harvest.  "Vše, co jsem kdy nazpívala, bylo silně emotivně zabarvené. Tentokrát jsem chtěla natočit desku, která bude znít povzbudivě a myslím, že se to povedlo. Že Hymn nabuzuje radost, vyvolává pocit naděje a bezpečí," dodává Brightman k desce, která si to okamžitě po vydání zamířila na první místo v Billboardu v přehledu nejprodávanějších "klasických a klasických crossoverových alb".

Deska Hymn, kterou opět produkoval Frank Peterson, přináší skladby moderních skladatelů, mezi které patří např. Eric Whitacre (“Fly To Paradise”), hvězdný japonský skladatel a hudebník  Yoshiki (“Miracle”) nebo německý DJ Paul Kalkbrenner (“Sky and Sand”). Nahrávku uzavírá také nová verze hitového duetu Sarah Brightman s Andrea Bocelli - “Time To Say Goodbye".

Turné "Hymn: Sarah Brightman In Concert" vypuklo 24.listopadu v Jižní Americe a během následujících měsíců nabídne celkem 125 vystoupení na pěti kontinentech.
U příležitosti tohoto turné Sarah uzavřela spolupráci s klenotnickou společností Swarovski, jejíž vyhlášené krystaly budou zdobit nejen zpěvaččiny jevištní kostýmy ale také prodejní reklamní předměty.

Andrew Lloyd Webber : "Sarah Brightman je hudební anděl"
Sarah Brightman se proslavila jako první sopranistka, která svým tříoktávovým hlasem zdobí nejen klasickou hudbu, ale také muzikály a popovou scénu.
Do dnešního dne se prodalo na 30 milionů kusů desek s jejím hlasem a je jedinou zpěvačkou, jejíž nahrávky vedly v žebříčku Billboard jak klasickou tak dance hitprádu současně. Získala více než 180 zlatých a platinových ocenění ve více než 40 zemích (jen od soundtracku k muzikálu Fantom opery, ve kterém excelovala, se prodalo neuvěřitelných 40 milionů desek). Její alba Eden, La Luna, Harem a Symphony bodovala v hitparádě Billboard a byla provázena rozsáhlými světovými turné. Sarah Brightman vystupovala i na natolik prestižních akcích, jakými byly např. Koncert pro Dianu (2007) nebo Olympijské hry v Barceloně (1992).

Vstupenky na pražský koncert Sarah Brightman budou exkluzivně k dostání v síti Ticketportal, předprodej bude zahájen ve středu 12.prosince v 10 hodin.

Top