Hollywood Undead

Hollywood Undead a jejich největší pražský koncert 18. 4. 19 Tipsport arena, Praha

Praha, 1. října 2018 – Dříve maskovaná partička Hollywood Undead se po roce vrací do České republiky. Do pražské Tipsport areny přiveze 18. dubna 2019 strhující show i nové skladby, se kterými rocková kapela vstupuje do neprobádaných chytlavých elektronických vod. Vstupenky na jejich doposud největší koncert u nás budou k dostání v cenovém rozmezí 890 - 1390 Kč od 5. října.

Rok 2018 je pro hollywoodské rockery převratný. Před evropským turné je čeká společné vystupování se Cypress Hill, v amerických streamovacích službách se jim se všemi písněmi z posledního alba V (Five) dohromady podařilo překonat hranici jedné miliardy streamů a všech šest videí z téže desky mělo alespoň 30 milionů zhlédnutí. Na album V, jež poprvé vydali pod vlastní značkou a ne u velké nahrávací společnosti, ke které se upsali na začátku své kariéry, letos navázali dvěma novými singly. Ten novější Another Level je inspirovaný taneční elektronikou a těžkými beaty. Zpěvák Johnny 3 Tears k němu dodává: „Je o posouvání hranic až na samotné maximum našich sil a jejich následné překročení o dalších deset kroků.“

Hollywood Undead, kapela připodobnována ke Korn i Limp Bizkit, hrála v Praze naposledy před rokem ve vyprodaném Foru Karlín, kde se nechala vyzpovídat Českou televizí: „Vydávat hudbu pod vlastní značkou znamená, že konečně můžeme dělat hudbu tak, jak chceme. Zpíváme o odvrácené straně rodného Hollywoodu. Je to ironie, že Hollywood všichni opěvují, ale nikdo nevidí pod povrch a nikdo neví, co se v něm skutečně děje.“ Přestože se v jejich tvorbě mísí prvky metalu, elektroniky i rapu, sami Hollywood Undead o sobě mluví jako o nepředvídatelné rockové kapele. Přesně takové bývají i jejich koncerty.

Událost na facebooku
https://www.facebook.com/events/268894070403678/

Fotografie

https://files.mycloud.com/home.php?brand=webfiles&seuuid=263561e49ea088bde6e03ef842778cb0&name=Press_photo_33

Kontakt pro média
Kristýna Koreis
kristyna@fource.com
723 634 751

Top