Detail info
Close

Nová scéna

Nová scéna

Adresa: Národní 4, Praha 1 Navigovat

Vstupenky

pátek
29
bře. 2024
20:00

V síti Ticketportal nyní vyprodáno.

V síti Ticketportal nyní vyprodáno.
pondělí
1
dub. 2024
20:00
úterý
9
dub. 2024
17:00
úterý
9
dub. 2024
20:00

ZRUŠENO

Více informací v sekci změny a zrušení.
středa
10
dub. 2024
10:00

V síti Ticketportal nyní vyprodáno.

V síti Ticketportal nyní vyprodáno.

Popis

Nová scéna Národního divadla je novodobá brutalistická divadelní budova, která vznikla v Praze na Novém Městě na Národní třídě v letech 1977–1983.

Nová scéna představuje moderní koncept divadelní budovy, která během celého dne funguje jako umělecký prostor otevřený veřejnosti. Zatímco zvenku je Nová scéna budovou zdánlivě sevřenou, uvnitř překvapí velkorysým řešením interiéru. Celodenně přístupná jsou tři patra Nové scény: v přízemí je pokladna a informační centrum, mezipatro se využívá jako komorní prostor pro výtvarné instalace a projekce. Ve třetím patře se nachází divadelní kavárna NONA s kapacitou více než sto míst, ze které se naskýtá prosklenými stěnami skvostný výhled na Národní třídu, divadelní piazzetu a do Voršilské zahrady. Kavárna nabízí již od devíti hodin dopoledne snídaně, odpoledne se v ní konají literární pořady a zůstává otevřena dlouho po představení do nočních hodin.

Ve foyer ve čtvrtém patře je umístěno mobilní hlediště s kapacitou 70 míst, vznikl tak další prostor pro matiné, tiskové konference a projekty site-specific. Divadelní sál má kapacitu 400 míst a je (stejně jako celá budova) bezbariérově přístupný. Každý měsíc se v něm odehraje více než třicet divadelních představení.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Nová scéna
picture Nová scéna
picture Nová scéna

Na mapě

google maps
Top