Detail info
Close

DEEP PURPLE Live in Prague

DEEP PURPLE Live in Prague

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Legendární hardrocková kapela Deep Purple se vrací do našich luhů a hájů!
V rámci asijsko-evropského turné u nás Deep Purple odehrají 4. května 2009 v pražské TESLA ARÉNĚ na Výstavišti (HC Starta) jedinečný koncert, který pro Vás exklusivně pořádá agentura JVS GROUP. Jde možná o jednu z posledních příležitostí, kdy tito umělci vystoupí před publikem v Čechách.
Skupina za svou dlouhou kariéru ovlivnila desítky významných umělců i tisíce amatérů. Inspirující jsou jejich kytarové riffy i způsob hry na varhany Hammond či na bicí. I když nová alba už nedosahují významu tvorby z 60. a 70. let, koncerty jsou stále velmi navštěvované. Na koncertu v Praze se tak můžete těšit i na klasické evergreeny z dlouholeté diskografie jako Smoke On The Water, Perfect Strangers nebo Highway Star.
Frontman hard-rockových dinosaurů Deep Purple Ian Gillan sice dospěl do důchodového věku, ale nechystá se nazout bačkory. Už v březnu vydá sólové album a současně vyráží na turné se svou domovskou skupinou, kdy vystoupí i v Praze.

DEEP PURPLE
Původ:
Anglická rocková kapela založena roku 1968
Žánr: Heavy metal, Hard rock, Blues rock
Aktivní roky: 1968 - 1976 ; 1984 - současnost
Dřívější členové: Ritchie Blackmore, Jon Lord, Joe Lynn Turner, Tommy Bolin, David Coverdale, Glenn Hughes, Rod Evans, Nick Simper

ČLENOVÉ (2002 - dosud)
• Ian Gillan
- zpěv • Steve Morse - kytara • Don Airey - klávesy • Roger Glover - baskytara • Ian Paice - bicí

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top