Detail info
Close

LET IT ROLL Open Air 2012

LET IT ROLL Open Air 2012

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

LET IT ROLL OPEN AIR CZECH2012
20. - 21.7.2012
Pískovna Oplatil
STARÉ ŽDÁNICE u Pardubic
www.letitroll.cz
20. - 21. července se již po páté uskuteční Let it Roll open air festival Czech. Stejně jako minulý rok přinese 3 stage, z toho 2 budou patřit drumandbassu a jedna dubstepu.
V rámci hlavní Open Air stage se poprvé představí i živé vystoupení kapely The Qemists, zpěvačky Ms. Dynamite, francouzské party Dirtyphonics a oblíbených Camo & Krooked, jejichž show je doprovázena speciální světelnou show. Tvrdší Take Control stage bude hostit 2 label noci, v pátek to bude Critical Music a DJs z Neosignal zahrají v sobotu. Dubstep Alliance stage představí například Caspu nebo Tunnidge.
LINE UP: Camo & Krooked Live, Dirtyphonics Live, The Qemists, Ms Dynamite, DJ Fresh, Flux Pavilion, Loadstar, Calyx & Teebee, Tantrum Desire, DJ A.M.C, Kasra, Spectrasoul, Enei, Dub Phizix, Phace, Misanthrop, Rockwell, Mefjus, Caspa, Tunnidge

POZOR - EXTRA NABÍDKA: Let It Roll Open Air 2012 COMBO TICKET!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture LET IT ROLL Open Air 2012
picture LET IT ROLL Open Air 2012
picture LET IT ROLL Open Air 2012
Top