Detail info
Close

MIGHTY SOUNDS 2012

MIGHTY SOUNDS 2012

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

MIGHTY SOUNDS FESTIVAL 2012, vol. 8 
Central Europe's Legendary Festival
13. - 15.7.2012 
Letiště u Čápova dvora, Tábor

www.mightysounds.cz

Festival Mighty Sounds potěší svoje fanoušky v létě nejen v Táboře každoroční porcí toho nejlepšího ze ska, punku, hard coru, rock’n’rollu, reggae a dalších spřízněných žánrů, ale přiveze letos i legendární Rancid na unikátní pražský koncert, který se uskuteční 23. července ve Velkém sále Paláce Lucerna. 

Mighty Sounds je silným festivalovým hráčem už osm let a každoročně nabízí to nejlepší ze ska, punkové, rock´n´rollové, reggae, rockabilly a hardcorové scény, a to jak z tuzemska, tak ze zahraničí. I v loňském roce byl Mighty Sounds téměř jediným festivalem u nás, na kterém v line-upu převažovaly zahraniční kapely – na akci pravidelně přijíždí to nejlepší ze scény v Německu, Británii, ale i z USA, Jamajky a dalších zemí.
Vstupenky v předprodeji do 12. července za 950,-Kč. 13. července a na místě za 990,- Kč!
Line-up/ Pragram ZDE!
Festival chystá pro osmý ročník opět celou řadu vylepšení a novinek. Fanoušci se tak opět mohou těšit na neopakovatelnou hudební smršť v Táboře. Generálním partnerem nadcházejícího ročníku se stal Božkov.

Více o MIGHTY SOUNDS 2012 na ticketportal.cz ZDE!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top