Detail info
Close

BOŘEŇ MYSTERIA OPEN AIR 2012

BOŘEŇ MYSTERIA OPEN AIR 2012

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

BOŘEŇ MYSTERIA OPEN AIR 2012
5. ročník festivalu v severních Čechách
15. - 16.6.2012
Amfiteátr Kyselka, Bílina

Bořeň Mysteria popáté v Bílině
Pátý ročník festivalu Bořeň Mysteria open air se pomalu blíží. Uskuteční se ve dnech 15. a 16. června 2012 v Bílině, v Letním amfiteátru Kyselka, a poprvé ve své historii proběhne ve dvou dnech. A protože se jedná o polokulatý ročník, vrací se na něj dvě kapely, které za předchozí čtyři ročníky sklidily největší ohlas – Sepultura a Pro-Pain. Festival letos bude poprvé doplněn o třetí scénu, dj´s sety v dramaturgii INF. Jako hlavní host vystoupí Jeff 23 (Spiral Tribe – UK).
Začátek festivalu je stanovena na pátek 15. června v 16 hodin. Na dvou scénách postupně vystoupí kapely české a zahraniční scény: City of Autumn, Fleshless, Sapiens, N.V.Ú., S.P.S., Anger Inside, dále pak brazilsko-holandská Seita a němečtí Del Moe. Před zlatým hřebem festivalu vystoupí na hlavní scéně překvapení festivalu – Marta Kubišová s kapelou Karla Štolby. Legendární brazilská Sepultura bude připravena chvíli po půl jedenácté. První festivalový den bude zakončen kolem první hodiny po půlnoci.
Druhý den, sobota 16. června, bude zahájen v pravé poledne a po setu převážně regionálních kapel vystoupí Abraxas, dále pak Američan Lord Bishop Rocks, holandští Born From Pain, jednočlenný projekt Čechoameričana Koonda Holaa a hlavní kapela druhé dne – američtí Pro-Pain.

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture BOŘEŇ MYSTERIA OPEN AIR 2012
picture BOŘEŇ MYSTERIA OPEN AIR 2012
Top